تقویت وحدت و تامین اعتبار، لازمه رونق فعالیت‌های مسجد است

مدیرکل برنامه‌ریزی، بودجه و عملکرد ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تقویت بودجه فرهنگی مساجد گفت: تامین اعتبار مناسب و تقویت وحدت و همدلی برای رونق فعالیت‌های مساجد ضروری است.
کد خبر: ۸۱۴۵۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹ - 23February 2026
به گزارش  دفاع‌پرس  از لرستان، «حمیدرضا ناطقی» مدیرکل برنامه‌ریزی، بودجه و عملکرد ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، امروز (دوشنبه) در آیین معارفه رییس ستاد کانون‌های مساجد لرستان، با بیان اینکه در سال جاری اقدامات موثری برای تامین اعتبار فعالیت‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد انجام شده افزود: مهم‌ترین رویکرد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ دینی در جامعه است.
 
تقویت وحدت و تامین اعتبار، لازمه رونق فعالیت‌های مسجد است
وی تقویت وحدت و همدلی را از مهم‌ترین برنامه‌های کانون‌های مساجد برشمرد و اظهار داشت: تلاش می‌شود زمینه‌ای فراهم شود تا کانون‌های فرهنگی هنری در مسیر ترویج فرهنگ دینی با قدرت بیشتری گام بردارند.
 
وی همچنین از برنامه‌ریزی برای جذب منابع از محل فعالیت‌های دینی و فرهنگی، پایگاه‌های قرآنی و تولید آثار مسجدی خبر داد و گفت: با جذب اعتبارات مناسب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی، تحقق مسجد محوری و تقویت کانون‌های مساجد با جدیت دنبال می‌شود.
 
مدیرکل برنامه‌ریزی، بودجه و عملکرد ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با قدردانی از خدمات مدیر پیشین ستاد استان لرستان ابراز امیدواری کرد: مدیریت جدید با هم‌افزایی مجموعه همکاران، زمینه رونق هرچه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد را فراهم کند.
 
معاون اجرایی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در این آیین با اشاره به اهمیت تقویت ارکان فعال در مساجد اظهار داشت: رونق مسجد، زمینه‌ساز تقویت فرهنگ دینی در جامعه است.
 
سرهنگ فریبرز حاتمی با اشاره به هجمه‌های دشمنان علیه مساجد افزود: هر نقطه‌ای که مورد هجمه قرار می‌گیرد، نشان‌دهنده اهمیت و اثرگذاری آن است و باید بیش از پیش تقویت شود.
 
وی بر ضرورت برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای احیای مساجد تاکید کرد و اظهار داشت: تقویت فعالیت‌های مسجد محور با هدف افزایش بصیرت و آگاهی عمومی به‌ویژه در میان نسل جوان و نوجوان باید در دستور کار قرار گیرد.
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه مسئولیت در نظام اسلامی نوعی امانت الهی است، گفت: امانت‌داری در سایه تعامل و همکاری محقق می‌شود و مسئولیت سیاسی از مصادیق بارز امانت مورد تاکید اسلام است.
 
حجت‌الاسلام رضا حقیان تعامل و همکاری را مهم‌ترین شاخص در امانت‌داری دانست و افزود: در کنار امانت فرهنگی و اجتماعی، امانت سیاسی نیز جایگاه ویژه‌ای در تعالیم دینی دارد.
 
وی با اشاره به فعالیت هزار و ۵۰۰ مسجد در استان و ساخت ۶۰۰ مسجد دیگر اظهار کرد: پذیرش مسئولیت به معنای پذیرش امانتی ویژه است و تحقق آن بدون هم‌افزایی ممکن نیست.
 
وی با بیان اینکه هیات امنای مساجد، هیات‌های مذهبی، پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی هنری و ائمه جماعت از ارکان فعال مساجد هستند، افزود: تقویت هم‌فکری و هم‌افزایی میان این ارکان، مسیر اصلی احیای مساجد و ارتقای برنامه‌های فرهنگی و هنری است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این آیین با تاکید بر اهمیت احیای مساجد گفت: مسجد محوری، راهبرد اساسی برای مقابله با توطئه‌های دشمنان است.
 
میثم محتشم با بیان اینکه تقویت فعالیت‌های مسجد محور بستر رونق فرهنگ عمومی و دینی در جامعه را فراهم می‌کند، افزود: هرچه نقش مساجد در جامعه پررنگ‌تر شود، فرصت دشمنان برای اثرگذاری کاهش می‌یابد.
 
وی بر ضرورت تعامل بیشتر مسئولان با فعالان مسجدی تاکید کرد و ادامه داد: برنامه‌ریزی برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مساجد باید با جدیت دنبال شود تا زمینه روشنگری و بصیرت‌افزایی در جامعه فراهم شود.
 
راه‌اندازی بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری مسجد در سال جاری
مدیر حراست ستاد کانون‌های مساجد کشور هم در این مراسم با اشاره به فعالیت ۲۸ هزار کانون فرهنگی هنری مسجد در کشور گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری مسجد در سراسر کشور راه‌اندازی شده است.
 
علی نیکجو افزود: سالانه حدود یک هزار کانون فرهنگی هنری مسجد در کشور فعال می‌شود و این روند نشان‌دهنده گسترش فعالیت‌های مسجد محور در سطح ملی است.
 
مدیر حراست ستاد کانون‌های مساجد کشور با اشاره به فعالیت ۵۴۳ کانون در استان لرستان ابراز امیدواری کرد با مدیریت جدید، شاهد ارتقای کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این استان باشیم.
 
در پایان این آیین، با حکم حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت‌الاسلام صمد حافظی به عنوان سرپرست ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان معرفی شد و از خدمات مدیر پیشین محمد چگنی قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار