افزایش ساعات خدمت‌رسانی متروی تهران تا پایان سال

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از افزایش ساعات خدمت‌رسانی متروی تهران تا پایان سال خبر داد.
کد خبر: ۸۱۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲ - 24February 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «رضا حشمتی» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با اشاره به افزایش تقاضای سفر‌های درون‌شهری در روز‌های پایانی سال اظهار داشت: در اسفندماه به طور طبیعی شاهد رشد قابل توجه جابه‌جایی مسافران هستیم. به منظور مدیریت تراکم، ارتقای سطح خدمت‌رسانی و تسهیل سفر‌های شبانه شهروندان، برنامه افزایش ساعت کار خطوط مترو در دستور اجرا قرار گرفت.

افزایش ساعات خدمت‌رسانی متروی تهران تا پایان سال

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، آخرین قطار هر خط رأس ساعت ۲۳ از مبادی حرکتی اعزام می‌شود و با احتساب زمان سیر، خدمات‌رسانی در ایستگاه‌های انتهایی خطوط تا حدود ساعت ۲۴ بامداد استمرار خواهد داشت تا شهروندان در بازگشت‌های پایانی شب نیز امکان استفاده از مترو را داشته باشند.

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تأکید بر جایگاه مترو به عنوان تنها سامانه حمل‌ونقل انبوه‌بر پایتخت تصریح کرد: علاوه بر تمدید ساعات فعالیت، اعزام‌های فوق‌العاده و تقویت ناوگان در ساعات اوج نیز پیش‌بینی شده تا شبکه با حداکثر ظرفیت عملیاتی و در چارچوب استاندارد‌های ایمنی، پاسخگوی نیاز شهر باشد.

حشمتی همچنین به همزمانی این ایام با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اشاره کرد و گفت: برنامه جدید به‌گونه‌ای تنظیم شده که بازدیدکنندگان این رویداد فرهنگی نیز بتوانند با آسودگی خاطر از مترو برای تردد استفاده کنند و دغدغه‌ای برای بازگشت در ساعات پایانی شب نداشته باشند.

وی تأکید کرد: تمامی واحد‌های عملیاتی، ایستگاهی و پشتیبانی در آماده‌باش کامل قرار دارند تا با مدیریت دقیق حرکت قطارها، حفظ سرفاصله‌های مناسب و نظارت مستمر، خدماتی منظم، ایمن و در شأن شهروندان ارائه شود.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار