اعمال قانون بیش از ۱۱۰ هزار فقره تخلف برای توقف در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌های تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۱۱۰ هزار فقره تخلف برای توقف در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌های پایتخت در زمستان امسال خبر داد.
کد خبر: ۸۱۴۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲ - 24February 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «سید ابوالفضل موسوی‌پور» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح عملکرد زمستان ۱۴۰۴ در حوزه برخورد با تخلفات ترافیکی، اظهار داشت: در دو ماهه زمستان سال جاری، بیش از ۱۱۰ هزار فقره اعمال قانون برای توقف‌های غیرمجاز در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌های تهران ثبت شده است.

اعمال قانون بیش از ۱۱۰ هزار فقره تخلف برای توقف در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌های پایتخت در زمستان ۱۴۰۴

وی با بیان اینکه بخش عمده این تخلفات مربوط به توقف در حریم تقاطع‌هاست، افزود: بیش از ۹۲ هزار فقره از این موارد به دلیل توقف در حریم تقاطع‌ها بوده است. این تخلف یکی از عوامل اصلی ایجاد گره‌های ترافیکی، انسداد مسیر‌های عبوری و کاهش محسوس ظرفیت جریان ترافیک در معابر شهری به شمار می‌رود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از برخورد جدی با توقف‌های غیرمجاز در بزرگراه‌ها خبر داد و گفت: در همین بازه زمانی، بیش از ۲۱ هزار فقره اعمال قانون نیز برای توقف در بزرگراه‌ها ثبت شده است. توقف در بزرگراه‌ها علاوه بر ایجاد اختلال در حرکت روان خودروها، یکی از عوامل مهم بروز حوادث ثانویه و تصادفات زنجیره‌ای محسوب می‌شود.

سردار موسوی‌پور با تأکید بر استمرار برخورد با تخلفات حادثه‌ساز، خاطرنشان کرد: پلیس راهور با هدف افزایش ایمنی و روان‌سازی ترافیک، بطور جدی با توقف‌های غیرمجاز در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌ها برخورد خواهد کرد.

وی از شهروندان خواست با رعایت قوانین توقف و پرهیز از ایستادن در حریم تقاطع‌ها و بزرگراه‌ها، پلیس را در مدیریت بهتر ترافیک و پیشگیری از حوادث یاری کنند و متذکر شد: رعایت همین نکات ساده، سهم بزرگی در کاهش ترافیک و افزایش ایمنی همه کاربران معابر دارد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار