مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان معرفی شد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، در آئینی با حضور «شهریار خواجه صالحانی» مدیر کل روابط عمومی نوسازی مدارس کشور، «رضا نجاتی» معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان و «زیبا صالح پور» رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز خوزستان، «بابک ممبینی» امروز به عنوان مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان معارفه شد.

نجاتی در این آیین با بیان اهمیت تجهیز مدارس و توسعه آموزشهای فنی و حرفهای، اظهار داشت: زیربنای توسعه هر کشور، آموزش و پرورش است. هنوز بسیاری از مدارس استان به سیستمهای هوشمند مجهز نیستند و ضروری است که مدارس خوزستان به فناوریهای نوین مجهز شده و آموزش فنی و حرفهای در اولویت قرار گیرد.
معاون استاندار خوزستان برای آقای ممبینی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود و افزود: با توکل به خداوند و همکاری همه عزیزان، انشاءالله در مسیر نوسازی و تجهیز مدارس، گامهای مؤثر و پربارتری برداشته خواهد شد.
در این مراسم از خدمات صادقانه و مجاهدتهای ارزشمند «محمد سعیدی پور» مدیرکل پیشین که سالهایی پربار را در مسیر اعتلای زیرساختهای آموزشی استان سپری کرد، تجلیل به عمل آمد و «بابک ممبینی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان معرفی شد.
گفتنی است؛ ممبینی پیش از این معاونت اجرایی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان را بر عهده داشت.
انتهای پیام/


