امروز مهم‌ترین جهاد، جهاد تبیین و مقابله با جنگ روانی دشمن است

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان بابیان اینکه تقابل حق و باطل امروز درعرصه جنگ روایت‌ها جریان دارد،گفت:دفاع از ارزش‌ها درجامعه ازمهم‌ترین مصادیق جهاد فی سبیل‌الله در شرایط کنونی است.
کد خبر: ۸۱۴۸۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵ - 25February 2026
حجت‌الاسلام «رضا دیلمی»معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان،با اشاره به استمرار تاریخی تقابل جبهه حق و باطل اظهار داشت: در همه ادوار تاریخ، آن‌کس که زیست توحیدی را برگزیده و خداوند را حاضر و ناظر دانسته، پیروز میدان بوده است. ایمان به وعده‌های الهی و باور به معاد، عامل اصلی ثبات قدم در برابر هجمه‌ها و فشارهاست.
امروز مهم‌ترین جهاد، جهاد تبیین و مقابله با جنگ روانی دشمن است
 
دیلمی با اشاره به تحولات عرصه تقابل‌های جهانی اظهار کرد: امروز دشمن با ابزار رسانه، شبکه‌های اجتماعی و عملیات روانی، به‌دنبال سست کردن اراده‌ها و ناامیدسازی جامعه است. جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست؛ جنگی برای تغییر باور‌ها و تضعیف اعتماد عمومی است.
 
وی افزود: جریان استکبار تلاش می‌کند با تحریف واقعیت‌ها، بزرگ‌نمایی مشکلات و کوچک‌نمایی دستاوردها، تصویر نادرستی از کشور ارائه دهد. در چنین شرایطی، سکوت در برابر تحریف‌ها به معنای واگذاری میدان به دشمن است.
 
معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان جهاد تبیین را پاسخ راهبردی به این شرایط دانست و اظهار کرد: جهاد تبیین یعنی بیان صادقانه، مستدل و اقناعی حقایق. یعنی دفاع آگاهانه از ارزش‌ها، روشنگری درباره دستاورد‌ها و نقد منصفانه کاستی‌ها.
 
وی تأکید کرد: این جهاد صرفاً وظیفه نهاد‌های رسمی یا رسانه‌ها نیست؛ بلکه هر فرد در جایگاه خود مسئول است. استاد دانشگاه، معلم، فعال فرهنگی، کارمند، پدر و مادر خانواده و حتی کاربران فضای مجازی می‌توانند در این میدان نقش‌آفرینی کنند.
 
دیلمی خاطرنشان کرد: دفاع از دستاورد‌های کشور و امیدآفرینی در جامعه، بخشی از این مجاهدت است. باید نسل جوان بداند که پیشرفت‌های علمی، فناوری و زیرساختی کشور حاصل مجاهدت‌های بزرگ بوده و نباید اجازه داد این تلاش‌ها زیر سایه تبلیغات منفی پنهان شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، اصلاح برخی رویه‌های نادرست اجتماعی را از مصادیق جهاد دانست و گفت: یکی از مشکلات امروز جامعه، تجمل‌گرایی در ازدواج و هزینه‌های سنگین مراسم‌هاست که جوانان را با دشواری مواجه کرده است.
 
دیلمی اظهار کرد: بازگشت به سنت ازدواج آسان و الگوی ساده‌زیستی، نیازمند شجاعت فرهنگی است. خانواده‌ها باید رضایت الهی را ملاک تصمیم‌گیری قرار دهند، نه نگاه و قضاوت دیگران. پاره کردن زنجیره چشم‌وهم‌چشمی‌ها، خود نوعی جهاد در مسیر اصلاح جامعه است.
 
معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای ترویج سبک زندگی غربی گفت: تضعیف بنیان خانواده یکی از اهداف جنگ نرم است. اگر خانواده آسیب ببیند، بسیاری از ارزش‌های اجتماعی نیز متزلزل خواهد شد.
 
وی افزود: والدین باید با گفت‌و‌گو و تبیین حکمت احکام و ارزش‌ها، فرزندان خود را نسبت به فلسفه سبک زندگی اسلامی آگاه کنند. تربیت دینی و اخلاقی نیازمند اقناع، صمیمیت و حضور فعال والدین است.
 
دیلمی با تأکید بر اینکه رمز ماندگاری در میدان‌های سخت، ایمان است، اظهار کرد: کسی که رضایت خداوند را معیار قرار دهد، از سرزنش‌ها و فشار‌ها هراسی ندارد. تاریخ نشان داده حقیقت ماندگار و باطل رفتنی است.
 
وی افزود: امروز مهم‌ترین جهاد، جهاد تبیین و دفاع از ارزش‌هاست. باید با بصیرت، شجاعت و مسئولیت‌پذیری در این میدان حاضر شد و اجازه نداد دشمن با جنگ روانی، اراده جامعه را تضعیف کند.
 
معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان از فعالان فرهنگی، رسانه‌ای و عموم مردم خواست با حضور آگاهانه در عرصه روشنگری، مسیر شهدا را ادامه داده و با تقویت امید و انسجام اجتماعی، در تحقق جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های اسلامی نقش‌آفرین باشند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار