هشدار نسبت به توطئه تجزیه ایران و القائات دشمنان

نماینده ولی فقیه استان مرکزی گفت: نسبت به توطئه تجزیه ایران و القائات دشمنان آگاه باشیم و فرصت‌ها را غنیمت بشماریم.
کد خبر: ۸۱۴۸۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸ - 25February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، «آیت‌الله دری نجف‌آبادی»، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، در درس خارج خود با اشاره به ارزش والای فرصت‌های زندگی، نسبت به غفلت از این سرمایه‌های الهی هشدار داد.

ایشان با بیان اینکه بسیاری از افراد پس از از دست رفتن فرصت‌ها متوجه ارزش آن می‌شوند، اظهار داشت: جوانی، عمر و فراغت از جمله فرصت‌های طلایی و ارزشمندی هستند که دنیا و حیات آن را شامل می‌شوند. انسان باید از این فرصت‌ها نهایت استفاده را ببرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: فرصت‌ها را غنیمت بشماریم/ هشدار نسبت به توطئه تجزیه ایران و القائات دشمنان

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تمجید از شخصیت‌هایی همچون امام خمینی (ره) و سیدحسن نصرالله که به گفته وی از فرصت‌ها به بهترین شکل بهره برده‌اند، در مقابل به کسانی اشاره کرد که عمر خود را در مسیر فساد، اعتیاد و انحرافات سپری می‌کنند و آنها را جماعت خسران‌زده خواند.

نماینده ولی فقیه در ادامه خطاب به اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان، دانشجویان و طلاب گفت: قدر انقلاب، میهن، شهدا و مسئولیت خطیر عمر و فرصت‌ها را بدانیم. اگر طلبه هستیم، در مسجد یا دانشگاه، باید برای خدمت بزرگ و شاخص بودن در مسیر عزت و شرف تلاش کنیم.


آیت‌الله دری نجف‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود به شدت از برخی رفتارهای غیرمیهنی انتقاد کرد و ادامه داد: بعضی تحت تأثیر القائات شیطانی قرار می‌گیرند مثل پرچم ایران را آتش می‌زنند. این خیانت بزرگی است و نشانه بی‌هنری، بی‌غیرتی و نداشتن غیرت دینی و ایرانی است.

 در پایان بر هوشیاری ملت ایران در برابر این توطئه‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار