قدردانی از همت والای مردم آذربایجان غربی در آزادسازی بیش از ۱۲۰۰ زندانی در سال جاری

رئیس کل دادگستری استان با تمجید از مشارکت مردمی، اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون یک‌هزار و ۲۰۰ زندانی زندانی جرایم غیرعمد و محکومان مالی استان با کمک خیرین آزاد شده‌اند.
کد خبر: ۸۱۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹ - 25February 2026
به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، اعضای هیات امنای ستاد دیه آذربایجان غربی امروز با حجت‌الاسلام والمسلمین «سید مهدی قریشی»، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
قدردانی از همت والای مردم آذربایجان غربی در آزادسازی بیش از ۱۲۰۰ زندانی در سال جاری
 نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید بر اهمیت حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد مالی اظهار داشت: آزاد کردن حتی یک زندانی، اقدامی ارزشمند و مقدس است که می‌تواند زندگی فردی را متحول کند.
 
 حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی همچنین بر ضرورت آگاهی‌بخشی به مردم در این زمینه تأکید کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های رسانه ملی و سایر رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ کمک به زندانیان جرایم غیرعمد بهره برد و مفاهیم مرتبط را در قالب‌های هنری و تخصصی به جامعه منتقل کرد.
 
در ادامه، عتباتی، رئیس کل دادگستری استان نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک‌هزار و ۲۰۰ زندانی جرایم غیرعمد و محکومان مالی در استان با کمک خیران و از طریق ستاد دیه آزاد شده‌اند و این روند با مشارکت‌های مردمی همچنان ادامه دارد
 
عتباتی با تمجید از همت والای مردم در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد اظهار داشت: محکومان مالی جرایم غیرعمد به ویژه محکومان مهریه‌های سنگین، در حقیقت به دلیل عدم توانایی در ایفاء تعهدات خود راهی زندان شده‌اند و نیازمند یاری هستند.
 
مدیرکل زندان‌های آذربایجان غربی نیز در این دیدار با بیان اینکه از رمضان سال گذشته تا رمضان امسال با پرداخت بیش از ۹۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط خیرین، ۱۶ میلیارد تومان آورده خانواده زندانیان و بخشش ۵۰۰ میلیارد شکات منجر به آزادی ۱۱۴۵ نفر شده است.
 
فتحی اظهار داشت: در حال حاضر هزار نفر زندانی جرایم غیر عمد مالی در استان با بدهی بیش از ۲.۵ همت چشم انتظار کمک خیرین هستند.
 
وی افزود: تاکنون برگزاری ۲۰ جشن گلریزان برای امسال توسط شهرستان‌ها قطعی شده و احتمال افزایش تعداد جشن‌های گلریزان تا پایان رمضان وجود دارد که جشن ارومیه در ۱۲ اسفند (۱۳رمضان) برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار