۳۹ فضای ورزشی در یزد در ششمین دوره شورای شهر یزد به بهره برداری رسیده است+ فیلم

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد از احداث ۳۹ فضای ورزشی در یزد در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد خبر داد.
کد خبر: ۸۱۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸ - 26February 2026

 مصطفی زارع زاده معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در گفتگو با خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛  از رشد فضا‌های ورزشی در یزد خبر داد و اظهار داشت: در دوره ششم شورای اسلامی شهر یزد تعداد فضا‌های ورزشی از ۱۴ مورد به ۵۳ مورد افزایش یافته است.

۳۹ فضای ورزشی در یزد در ششمین دوره شورای شهر یزد به بهره برداری رسیده است

وی ادامه داد:برای مثال در پارک بزرگ شهر دو زمین ورزشی در ایام الله دهه فجر افتتاح شد که این دو زمین ورزشی شامل زمین استاندارد والیبال ساحلی و زمین استاندارد فوتبال ساحلی است و امکان برگزاری مسابقات بین المللی در این دو فضای ورزشی وجود دارد.

معاون شهردار یزد تصریح کرد: سال آینده نیز برای این زمین‌های ورزشی سکو‌هایی اضافه خواهد شد و در زیر سکو‌ها نیز مکانی برای سرویس بهداشتی و رختکن تعبیه خواهد شد و این زمین‌ها تحویل گلساپوش خواهد شد تا برای استعدادیابی ورزشی مورد بهره برداری قرار گیرد.

زارع زاده با اشاره به این مطلب که سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، در دوره ششم شورای اسلامی شهر یزد علاوه بر رویداد‌های فرهنگی به مسایل ورزشی نیز نگریسته گفت: ۱۴ مجموعه ورزشی تا قبل از این دوره شورا در یزد وجود داشته و اکنون تعداد فضا‌های ورزشی به ۵۳ مورد رسیده و عدالت موضوعی و موضعی در این زمینه در دستور کار قرار دارد. با توجه به اینکه یزد در حوزه ورزش ساحلی حرف برای گفتن دارد فراهم کردن زیرساخت‌های لازم ضروری است.

همچنین در مناطق کم برخوردار نیز برای مردم صدر آباد مجموعه ورزشی احداث شده و سال آینده در محله اسکان نیز اقداماتی پی گیری خواهد شد. همچنین در منطقه حسن آباد نیز زمین جانمایی شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار