تهدید نظامی علیه ایران بلوف سیاسی است

امام جمعه گرگان با تمرکز بر تحولات بین‌المللی، قاطعانه اعلام کرد که تهدیدهای نظامی مطرح‌شده علیه جمهوری اسلامی بیش از آنکه جنبه واقعی داشته باشد، ابزاری برای فشار سیاسی در میز مذاکرات است.
کد خبر: ۸۱۵۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱ - 28February 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، آیت الله «سیدکاظم نورمفیدی»امام جمعه گرگان، با برشمردن موانع متعدد پیش روی هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، مذاکره را تنها مسیر منطقی برای طرف‌های درگیر دانست و ایستادگی ملت ایران را عامل اصلی سوق دادن طرف مقابل به سمت گفت‌و‌گو عنوان کرد.
تهدید نظامی علیه ایران بلوف سیاسی است
آیت الله نورمفیدی در تشریح دلایلی که اقدام نظامی علیه کشور را برای قدرت‌های خارجی ناممکن می‌سازد، مجموعه‌ای از عوامل منطقه‌ای، بین‌المللی و داخلی را برشمرد به گفته وی مهم‌ترین این موانع عبارتند از: اجماع مخالفان منطقه‌ای با هرگونه درگیری نظامی، قدرت بازدارندگی و توان نظامی روزافزون ایران، تجربه تلخ و شکست‌خورده آمریکا در عراق و افغانستان، و ریسک جدی بستن تنگه هرمز که می‌تواند بازار جهانی انرژی را در آستانه یک بحران فراگیر قرار دهد.
 
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی داخلی آمریکا، از جمله بدهی هنگفت ۵۶ تریلیون دلاری این کشور، و همچنین رقابت‌های شدید احزاب داخلی در آستانه انتخابات کنگره، نتیجه‌گیری کرد که جنگ نه تنها به صلاح واشنگتن نیست، بلکه عقب‌نشینی از مواضع فعلی نیز برای آنها دشوار است.
 
 امام جمعه گرگان تأکید کرد: جایگاه کنونی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی، طرف مقابل را مجبور به پذیرش گفت‌و‌گو کرده است.
 
در ادامه خطبه‌ها، نورمفیدی به یکی از مهم‌ترین جبهه‌های تقابل کنونی اشاره کرد و جنگ شناختی و ادراکی را چالشی مهم‌تر از جنگ نظامی دانست. 
 
وی هشدار داد که دشمن با بهره‌گیری از ده‌ها شبکه رسانه‌ای سازمان‌یافته، تلاش گسترده‌ای برای تأثیرگذاری بر ذهن مردم، به ویژه نسل جوان، به کار بسته است.
 
امام جمعه گرگان تصریح کرد: اگرچه جمهوری اسلامی در میدان نظامی موفقیت‌های چشمگیری کسب کرده است، اما در عرصه نبرد رسانه‌ای و ادراکی، نیازمند حضوری فعال‌تر، تبیین قوی‌تر و انجام گفت‌و‌گو‌های عالمانه با نسل جوان هستیم. 
 
وی در ذیل این بحث، با اشاره به تحولات اخیر در محیط‌های دانشگاهی، بر لزوم گسترش کرسی‌های آزاداندیشی با حضور افراد صاحب‌نظر و آگاه تأکید کرد تا با گفت‌وگوی منطقی و اقناع‌کننده، دانشجویان در برابر هجمه‌های تبلیغاتی دشمن بیمه شوند.
 
پیش از ورود به مباحث کلان سیاسی، نورمفیدی میلاد امام حسن مجتبی (ع) را تبریک گفته و آن حضرت را الگویی جامع در اخلاق، رفتار اجتماعی و احسان معرفی کردند.
 
در بخشی دیگر، نورمفیدی با مناسبت هفته منابع طبیعی، بر اهمیت جنگل‌ها و درختان به عنوان گنجینه‌های ارزشمند هر کشور تأکید کرد و حفظ این منابع را وظیفه‌ای همگانی دانست که مردم می‌توانند با مشارکت در طرح‌های درختکاری به آن یاری رسانند.
 
در پایان، امام جمعه گرگان با اشاره به مشکلات اقتصادی جاری کشور ابراز امیدواری کرد با صبر، همدلی و تلاش مسئولان، این موانع نیز برطرف شده و کشور با موفقیت از این شرایط عبور خواهد کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار