الحوثی: جهان اسلام باید یکپارچه در کنار جمهوری اسلامی ایران باشد

رهبر انصارالله تأکید کرد: جهان اسلام باید به‌طور کامل در کنار ملت مسلمان ایران و جمهوری اسلامی بایستد و موضعی متحد و همبسته اتخاذ کند.
کد خبر: ۸۱۵۵۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳ - 28February 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران با هدف تحقق طرح توسعه‌طلبانه صهیونیسم موسوم به «اسرائیل بزرگ» انجام می‌شود.

الحوثی: جهان اسلام باید یکپارچه در کنار جمهوری اسلامی ایران باشد

وی افزود: تجاوز آمریکایی ـ اسرائیلی علیه ایران، تجاوز به یک کشور مسلمان بدون هیچ‌گونه حق و مشروعیتی است؛ تجاوزی ظالمانه، آشکار، جنایتکارانه و وحشیانه.

رهبر انصارالله تأکید کرد: جهان اسلام باید به‌طور کامل در کنار ملت مسلمان ایران و جمهوری اسلامی بایستد و موضعی متحد و همبسته اتخاذ کند.

رهبر انقلاب یمن اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران مجاهد و شجاع و ارتش دلاور آن، به وظیفه جهادی و مقدس خود در دفاع مشروع و مقابله قاطع با دشمنان عمل می‌کنند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دشمن اسرائیلی و پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را هدف قرار داده است.

رهبر انصارالله گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های نظامی کوبنده و امکانات لازم برای مجازات دشمنان برخوردار است.

الحوثی با تمجید از مقام معظم رهبری تأکید کرد: رهبری جمهوری اسلامی ایران از عزم ایمانی، روحیه جهادی، بصیرت بالا و اراده‌ای استوار برای پایداری برخوردار است.

رهبر جنبش انصارالله یمن با تأکید بر حمایت کامل صنعاء از جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که موضع رسمی و مردمی یمن، ایستادگی و همبستگی همه‌جانبه با ایران در برابر تجاوز آمریکایی ـ اسرائیلی است.

عبدالملک الحوثی در ادامه مواضع خود تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران کشوری قدرتمند با موضعی استوار است و پاسخ آن به تجاوز‌ها قاطع خواهد بود. 

وی تأکید کرد ایران در این مرحله، نبردی را به نمایندگی از کل امت اسلامی در برابر آنچه «طغیان آمریکایی ـ صهیونیستی» خواند، پیش می‌برد.

رهبر انصارالله با اشاره به حملات ایران به پایگاه‌های آمریکایی در منطقه، این اقدام را «حق مشروع» دانست و تصریح کرد هدف قرار دادن این پایگاه‌ها به معنای هدف گرفتن کشور‌های میزبان آنها نیست، بلکه متوجه مراکزی است که در تجاوز علیه جمهوری اسلامی مشارکت دارند.

الحوثی همبستگی با ایران را «وظیفه‌ای اسلامی و اخلاقی» برای همه مسلمانان توصیف کرد و گفت باید با همه ابزار‌ها در کنار جمهوری اسلامی ایستاد و برای توقف تجاوز تلاش کرد.

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار