انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ توسط رزمندگان پدافند هوافضای سپاه

رزمندگان پدافند هوافضای سپاه پاسداران پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ ارتش تروریستی آمریکا را با سامانه‌های پدافندی پیشرفته مورد هدف قرار داده و منهدم کردند.
کد خبر: ۸۱۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸ - 01March 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان پدافند هوافضای سپاه پاسداران پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ ارتش تروریستی امریکا را با سامانه‌های پدافند پیشرفته نوین و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، در منطقه عمومی جنوب کشور مورد هدف قرار داده و متلاشی ساختند.

انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ توسط رزمندگان پدافند هوافضای سپاه

آسمان کشور برای انواع پرنده‌های دشمن کاملا ناامن است.

ام‌کیو-۹، اولین پهپاد ضربتی است که برای تجسس طولانی مدت در ارتفاع بالا طراحی شده است.

پهپاد‌ام‌کیو-۹ یک هواپیمای بزرگتر، سنگین‌تر و توانمندتر از‌ام‌کیو-۱  است. می‌توان آن را با همان سیستم‌های زمینی که برای کنترل‌ام‌کیو-۱ استفاده می‌شود، کنترل کرد. 

ام‌کیو۹ دارای یک موتور توربوپراپ با قدرت ۹۵۰ اسب‌بخار-شفت (۷۱۲ کیلووات) است (در مقایسه با موتور پیستونی ۱۱۵ اسب بخاری (۸۶ کیلووات)‌ام‌کیو۱). قدرت بیشتر به ریپر اجازه می‌دهد تا ۱۵ برابر بیشتر محموله مهمات حمل کند و با سرعتی در حدود سه برابر‌ام‌کیو-۱ حرکت کند.  این هواپیما توسط خدمه هواپیما که در ایستگاه کنترل زمینی (GCS) مستقر هستند، نظارت و کنترل شده و از سلاح استفاده می‌کند.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار