تشییع باشکوه دو برادر شهید حادثه میناب در ممسنی

پیکر پاک دو دانش‌آموز شهید، امیرعلی و امیرمحمد بوستانی، از اهالی ممسنی فارس، امروز در میان خیل عظیم مردم عزادار این شهرستان تشییع و به خاک سپرده شد.
کد خبر: ۸۱۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳ - 03March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، پیکر‌های پاک دو دانش‌آموز دبستانی، امیرعلی و امیرمحمد بوستانی، از اهالی شهرستان ممسنی استان فارس، که در پی حمله تروریستی به مدرسه‌ای در میناب به شهادت رسیدند، امروز با حضور خیل عظیم مردم شهیدپرور این شهرستان تشییع و به خاک سپرده شدند.

تشییع باشکوه دو برادر شهید حادثه میناب در ممسنی

در حمله روز شنبه به مدرسه ابتدایی شجره طیبه میناب، ۱۶۵ نفر شامل دانش‌آموزان، کادر آموزشی و والدین به شهادت رسیده و ۹۵ نفر نیز مجروح شدند. نام دو برادر شهید، امیرعلی و امیرمحمد بوستانی، در میان این قربانیان خردسال دیده می‌شود که داغی سنگین بر خانواده و همشهریانشان نهادند.

مراسم تشییع این دو شهید، طبق اعلام قبلی، ساعت ۱۰ صبح امروز در میدان امام خمینی (ره) شهر ممسنی برگزار شد، اما مردم عزادار پیش از موعد مقرر در محل گرد آمده و بر شمار جمعیت از تمامی اقشار افزوده می‌شد.

در این مراسم، صحنه‌های تأثرانگیزی رقم خورد؛ مادران بسیاری برای ابراز همدردی با مادر دو شهید، عکس فرزندان خود را در آغوش گرفته بودند. همزمان با این غم، فریاد‌های یکپارچه «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» خشم و انزجار ملت ایران را از عاملان این جنایت به گوش جهانیان رساند.

حسن همتی، فرماندار ممسنی، ضمن تأکید بر حضور «بی‌نظیر و وصف‌ناپذیر» مردم در این آیین، آن را نشانه بصیرت و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.

فرماندار ممسنی در پایان اعلام کرد که پیکر پاک این دو شهید والامقام پس از طی مسیری از میدان امام خمینی (ره) به سمت مصلای امام سجاد (ع)، در جوار هموطنان خود در این شهرستان به خاک سپرده شدند تا یادآور مظلومیت کودکان ایران باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها