گزینه‌های رهبری در مرحله بررسی

نماینده مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری گفت: انتخاب رهبری از میان تعدادی گزینه مطرح شده در مرحله بررسی قرار دارد.
کد خبر: ۸۱۶۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۶ - 05March 2026

آیت‌الله حسین ردایی، نماینده مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از البرز با اشاره به شرایط کنونی کشور و وضعیت جنگی گفت: مجلس خبرگان رهبری بر اساس وظیفه قانونی که بر عهده دارد، در وضعیت فعلی و با توجه به شرایط جنگی، امکان برگزاری اجلاس و جلسه عمومی و حضوری را مصلحت ندانسته است.

گزینه‌های رهبری در مرحله بررسی

وی ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان کرد: از این‌رو، مراحل انتخاب افرادی که در مظان رهبری بوده و بر اساس تشخیص گروه تحقیق کمیسیون خبرگان رهبری دارای شرایط لازم برای رهبری تشخیص داده شده‌اند، در معرض آرای اعضا قرار گرفته و رأی و نظرات اعضا اخذ شده است و هم‌اکنون در مرحله بررسی قرار دارد.

ردایی بیان کرد: در فرآیند بررسی، تعدادی گزینه برای رهبری مطرح بودند که از میان آنان، فردی که مرضی پروردگار بوده و از اقبال بیشتر و رضایت الهی برخوردار باشد، با صلاحدید اعضای مجلس خبرگان رهبری تعیین می‌شود. امیدوارم به‌زودی نتیجه‌ای استوار و محکم که موجب نشاط و تقویت قدرت امت حزب‌الله و ملت ایران شود، اعلام شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار