میدل ایست آی گزارش داد؛

دختران مدرسه میناب در حملات «دو مرحله‌ای» شهید شدند

«میدل ایست آی» روز چهارشنبه در گزارشی اختصاصی نوشت: مدرسه دخترانه‌ای در ایران که در جریان حمله آمریکا و اسرائیل، ۱۶۵ نفر در آن به شهادت رسیدند، با دو حمله جداگانه هدف قرار گرفت.
کد خبر: ۸۱۶۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۱ - 05March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «میدل ایست آی» روز چهارشنبه در گزارشی اختصاصی نوشت: مدرسه دخترانه‌ای در ایران که در جریان حمله آمریکا و اسرائیل، ۱۶۵ نفر در آن به شهادت رسیدند، با دو حمله جداگانه هدف قرار گرفت.

دختران مدرسه میناب در حملات «دو مرحله‌ای» شهید شدند

دو امدادگر در گفت‌وگویی با این رسانه عنوان کردند که موشک دوم، افرادی را که پس از انفجار نخست پناه گرفته بودند، هدف قرار داد.

یکی از نیرو‌های هلال‌احمر با اشاره به گفت‌وگوهایش با بازماندگان گفت: «وقتی اولین بمب به مدرسه اصابت کرد، یکی از معلمان و مدیر مدرسه، گروهی از دانش‌آموزان را برای محافظت به سالن نماز منتقل کردند.»

به گفته او، مدیر مدرسه با والدین تماس گرفت و از آنها خواست برای بردن فرزندان‌شان بیایند، اما بمب دوم همان منطقه را نیز هدف قرار داد و تنها شمار اندکی از کسانی که پناه گرفته بودند، زنده ماندند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها