حزب‌الله مواضع صهیونیست‌ها را در هم کوبید

حزب‌الله با موشکباران سنگین پایگاه دریایی حیفا و مواضع زرهی و تجمعات نظامیان صهیونیست را در هم کوبید.
کد خبر: ۸۱۷۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۴ - 06March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای از حمله به محل استقرار خودرو‌های زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در سایت تازه تأسیس در شهر مرکبا برای سومین بار خبر داد.

حزب‌الله مواضع صهیونیست‌ها را در هم کوبید

نظامیان صهیونیست تحت ضربات حزب الله مجبور به عقب نشینی شدند

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای دیگر اعلام کرد که محل استقرار خودرو‌های زرهی رژیم صهیونیستی که درحال پیشروی از وادی العصافیر به سمت الحاره در جنوب شهر الخیام بود را هدف قرار داده و با وارد کردن ضربات مستقیم به نظامیان صهیونیست، آنها را مجبور به عقب‌نشینی کرده است.

هشدار حزب الله به شهرنشینان صهیونیست: هر چه سریعتر این مناطق را ترک کنید

حزب الله لبنان به ساکنان شهرک‌های صهیونیست نشین هشدار داد که تا ۵ کیلومتری از مناطق مرزی فاصله بگیرند.

حزب‌الله اعلام کرد: شما ملزم به تخلیه تمام شهرک‌های واقع در فاصله ۵ کیلومتری مرز هستید. تجاوز ارتش شما به حاکمیت لبنان و غیرنظامیان بی‌گناه، تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی و کارزار آوارگی اجباری بی‌پاسخ نخواهد ماند.

حزب الله مواضع و تجمع نظامیان صهیونیست را در هم کوبید

حزب الله لبنان در بیانیه شماره چهارم خود از حمله موشکی و توپخانه‌ای به مواضع و محل استقرار نظامیان صهیونیست در مناطق تحت اشغال در مرز با فلسطین اشغالی خبر داد.

در این بیانیه آمده است: مواضع و تجمعات ارتش دشمن اسرائیلی در وادی العصافیر و تل الحمامص در شهر خیام، کفرکلا و سایت تازه تأسیس در شهر مرکبا در داخل خاک لبنان و سایت رویسة العلم در تپه‌های اشغالی کفرشوبا در لبنان هدف حملات موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته است.

حزب الله در بیانیه شماره ۵ امروز خود هم از حمله موشکی و توپخانه‌ای به مواضع و تجمع نظامیان صهیونیست در مناطق المطلة، المنارة، المرج، تپه‌های العجل، و پادگان یفتاح در مرز لبنان با فلسطین اشغالی خبر داد.

پایگاه دریای «حیفا» هدف حمله موشکی حزب الله قرار گرفت

حزب الله لبنان در بیانیه ششم خود از حمله موشکی به پایگاهدریایی حیف در شهر اشغالی حیفا خبر داد.

در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: در پاسخ به تجاوز جنایتکارانه اسرائیل که ده‌ها شهر و شهرک‌های لبنان از جمله حومه جنوبی بیروت را هدف قرار داد، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۸:۴۵ شب پنجشنبه پایگاه دریایی حیفا در شهر اشغالی حیفا را با شلیک مجموعه‌ای از موشک هدف قرار دادند.

حمله موشکی مقاومت لبنان به یک مرکز نظامی در جولان اشغالی 

حزب الله لبنان در بیانیه هفتم بامدادی خود از حمله موشکی به پادگان یوآف در جولان اشغالی خبر داد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار