رحیم‌پور ازغدی: جبهه مقاومت پیش از میدان نظامی، در فرهنگ و روایت شکل گرفت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به شهادت امام خامنه‌ای و تحولات اخیر منطقه، جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی را نشانه هراس جبهه استکبار از گسترش گفتمان مقاومت دانست و گفت: جبهه مقاومت پیش از آنکه در میدان نظامی شکل بگیرد، در عرصه فرهنگ، اندیشه و روایت ساخته شده است.
کد خبر: ۸۱۷۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱ - 06March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسن رحیم‌پور ازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در محفل شعر «امین» که شب گذشته با حضور جمعی از شاعران آیینی و فعالان فرهنگی در حسینیه حضرت آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای برگزار شد، با تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، این واقعه را نقطه‌ای تعیین‌کننده در تقابل تاریخی حق و باطل توصیف کرد.

رحیم‌پور ازغدی: جبهه مقاومت پیش از میدان نظامی، در فرهنگ و روایت شکل گرفت

وی در ادامه با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی سال‌هاست جنگ همه‌جانبه‌ای را علیه ملت ایران آغاز کرده‌اند، اظهارداشت: جنگ امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران، صرفاً جنگ نظامی نیست؛ این یک جنگ روایت‌ها، هویت‌ها و اراده‌هاست و هدف اصلی آن، تضعیف ایمان و امید ملت‌هاست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر نقش بنیادین فرهنگ در شکل‌گیری مقاومت تصریح کرد: آنچه امروز به‌عنوان جبهه مقاومت شناخته می‌شود، نتیجه سال‌ها کار فکری، فرهنگی و معنوی است و اگر این زیرساخت فرهنگی وجود نداشت، هیچ پیروزی میدانی دوام نمی‌آورد.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در هدایت این جریان خاطرنشان کرد: نگاه رهبر انقلاب به فرهنگ، نگاهی راهبردی و تمدنی بود؛ نگاهی که سیاست، معنویت، هنر و مسئولیت اجتماعی را در یک منظومه واحد تعریف می‌کند و همین نگاه، جبهه مقاومت را به یک پدیده ماندگار تبدیل کرد.

وی با تأکید بر مسئولیت شاعران و هنرمندان گفت: شعر و هنر در منطق قرآن، امری خنثی نیست؛ هنرمند یا در صف حق می‌ایستد یا در زمین باطل بازی می‌کند. به همین دلیل، شعر متعهد بخشی از جهاد فرهنگی است و ناگزیر هزینه دارد.

این استاد حوزه فرهنگ و اندیشه در پایان با اشاره به آیات قرآن کریم تأکید کرد: قرآن شاعرانی را می‌ستاید که ایمان، عمل صالح، ذکر خدا و ایستادگی در برابر ظلم را با زبان هنر همراه می‌کنند و امروز، جبهه فرهنگی مقاومت بیش از هر زمان دیگری به چنین هنرمندانی نیازمند است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار