امام جمعه موقت سنندج: رهبر شهید با تمام وجود از مبانی اسلام دفاع کرد

امام جمعه موقت سنندج گفت: شهادت رهبر انقلاب ضایعه‌ای بزرگ و دردناک بود، اما رهبر شهید با تمام وجود از مبانی اسلام و انقلاب دفاع کرد و سرانجام به مقام والای شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۸۱۷۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷ - 06March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «معروف خالدی» امام جمعه موقت سنندج، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با تسلیت شهادت رهبر انقلاب به مردم ایران و آزادی‌خواهان جهان اظهار داشت: این حادثه ضایعه‌ای بزرگ و دردناک بود، اما رهبر شهید با تمام وجود از مبانی اسلام و انقلاب دفاع کرد و سرانجام به مقام والای شهادت نائل آمد.
 
امام جمعه موقت سنندج: رهبر شهید با تمام وجود از مبانی اسلام دفاع کرد
 
امام جمعه موقت سنندج با اشاره به تحولات اخیر افزود: آمریکا و صهیونیسم جنایتکار جنگی ناجوانمردانه علیه کشورمان آغاز کرده‌اند و بار دیگر دستشان به خون کودکان و مردم بی‌گناه آلوده شده است.
 
ماموستا خالدی با بیان اینکه تاریخ اسلام همواره شاهد پیروزی حق بر باطل بوده است، خاطرنشان کرد: ملت ایران نیز از این شرایط دشوار عبور خواهد کرد و همان‌گونه که در طول تاریخ اسلام حق پایدار مانده است، باطل نیز محکوم به نابودی خواهد بود.
 
وی با اشاره به آموزه‌های قرآن کریم گفت: خداوند در آیات متعدد بر استقامت مؤمنان تأکید کرده و همین استقامت عامل پیروزی ملت‌ها در برابر دشمنان است.
 
وی با اشاره به پیام تقدیر رییس جمهور از مردم کردستان برای ایستادگی آنان در برابر دشمنان، اظهار کرد: کرد‌ها همواره به عنوان مردمانی با شرف، شجاعت و پایبند به دین شناخته می‌شوند و امروز نیز در برابر دشمن آمریکایی ـ صهیونی با قدرت ایستاده‌اند.
 
امام جمعه موقت سنندج در ادامه با اشاره به ویژگی‌های فرهنگی مردم کردستان گفت: سنگ‌بنای فکری و عقیدتی مردم کردستان دین، مردانگی، غیرت و شجاعت است و همین ویژگی‌ها باعث شده کرد‌ها همواره به عنوان ملتی با شرف شناخته شوند.
 
ماموستا خالدی در بخش دیگری از سخنان خود از استاندار کردستان و مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان به دلیل حضور و خدمت‌رسانی در شرایط کنونی قدردانی کرد و از مردم خواست با حفظ آرامش، از استقامت و وحدت خود در برابر دشمنان صیانت کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها