پرچم انقلاب هرگز بر زمین نمی‌ماند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب، جمعی از فرزندان غیور میهن، به تبیین شرایط حساس کنونی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
کد خبر: ۸۱۷۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳ - 07March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام؛ حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با تسلیت شهادت رهبر  معظم انقلاب،  جمعی از فرزندان غیور میهن، به تبیین شرایط حساس کنونی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 

پرچم انقلاب هرگز بر زمین نمی‌ماند

وی با تأکید بر استحکام ساختار‌های قانونی کشور اظهار داشت: قانون اساسی ما از استحکام فوق‌العاده‌ای برخوردار است و تکالیف را در تمامی شرایط به‌خوبی مشخص کرده است.

وی افزود: در صورت فقدان رهبری، بر اساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی، امور به دقت مدیریت می‌شود تا مجلس خبرگان رهبری جدید را انتخاب کند و تأکید کرد که این پرچم با عنایت امام زمان (عج) هرگز بر زمین نخواهد ماند.

امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های شخصیتی شهدای والامقام اشاره کرد و گفت: شهدای ما نشان دادند که می‌توان برای خدا قدرت را در خدمت مردم به کار گرفت و در برابر ابرقدرت‌ها ایستاد و آنها را تحقیر کرد.

وی همچنین با تجلیل از فداکاری‌های نیرو‌های مرزبانی، سپاه و ارتش تصریح کرد: جهاد در راه خدا برای ما مایه عزت است؛ ما ملت شهادتیم و پیرو مکتب امام حسین (ع) هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به توانمندی‌های موشکی و دفاعی جوانان کشور خاطرنشان کرد: امروز حجم آتش موشک‌ها بر سر متجاوزان، قدرت تصمیم‌گیری را از آنان سلب کرده است. وی افزود؛ رونمایی از تسلیحات جدید و موشک‌های فوق‌مدرن، نشان‌دهنده دست برتر ایران در عرصه‌های نظامی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام ضمن هشدار به گروه‌های برانداز و پیاده‌نظام دشمن، آنها را ضعیف‌تر از آن دانست که بتوانند به خاک مقدس ایران آسیب برسانند.

وی تأکید کرد: کسانی که در داخل به عنوان ستون پنجم عمل می‌کنند، بدانند که راه نجات در بازگشت به آغوش ملت است، چرا که در غیر این صورت با برخورد قاطع مردم مواجه خواهند شد.

وی در ادامه به ظرفیت‌های اقتصادی و راهبردی ایران اشاره کرد و گفت: یکی از ابزار‌های قدرتمند ما کنترل تنگه هرمز به عنوان یک آبراه جهانی است که می‌تواند اقتصاد دنیا را تحت تأثیر جدی قرار دهد.» وی افزود فشار بر اقتصاد جهانی و افزایش قیمت انرژی، پاسخی به تحریم‌ها و عهدشکنی‌های دشمنان خواهد بود.

امام جمعه ایلام در پایان خطبه‌ها، حضور مردم در مساجد و میدان‌ها را مایه دلگرمی رزمندگان و ضربه‌ای به پیکر دشمنان دانست. وی با اشاره به در پیش بودن شب‌های قدر گفت: این شب‌ها فرصتی طلایی برای استغاثه و کمک گرفتن از خداوند و امام زمان (عج) است؛ دعا و معنویت بهترین سلاح ما در تمامی میدان‌هاست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها