سریلانکا: با ملوانان ایرانی بر اساس قوانین بین‌المللی رفتار می‌شود

وزیر خارجه سریلانکا از برخورد با ملوانان نجات یافته ایرانی ناوشکن دنا بر اساس مقررات بین‌المللی خبر داد.
کد خبر: ۸۱۷۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰ - 07March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «ویجیتا هرات»، وزیر خارجه سریلانکا روز شنبه اعلام کرد این کشور با ملوانان ایرانی نجات‌یافته از ناوچه دنا که هدف اژدر‌های آمریکا قرار گرفت، برابر با قوانین بین‌المللی رفتار خواهد کرد.

سریلانکا: با ملوانان ایرانی بر اساس قوانین بین‌المللی رفتار می‌شود

ناوچه دنا در ۱۳ اسفند، پیش از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، برای شرکت در یک رزمایش بین‌المللی به میزبانی نیروی دریایی هند، به این منطقه رفته بود و پس از شروع جنگ در آب‌های بین‌المللی نزدیک سواحل سریلانکا هدف اژدر یک زیردریایی آمریکایی قرار گرفت و غرق شد.

به گزارش منابع خبری، ویجیتا هرات گفت که سریلانکا از ۳۲ ملوان ایرانی ناوچه دنا مراقبت می‌کند و این کار را در چارچوب تعهدات بین‌المللی است.

انتهای پیام/ ۹۹۹

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین