امام جمعه قروه: ملت ایران تا آخرین نفس در برابر دشمنان ایستادگی می‌کند

ملت ایران با الهام از مکتب امام حسین (ع) و آرمان‌های امام (ره) هرگز زیر بار سازش و تسلیم نمی‌رود و تا آخرین نفس در برابر دشمنان ایستادگی می‌کند.
کد خبر: ۸۱۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۳ - 07March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «عابد رستمی» امام جمعه شهرستان قروه، ظهر شنبه در مراسم تشییع پیکر دو شهید شهرستان قروه با درود به پیامبر اسلام (ص)، اهل‌بیت (ع) و شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز این شهرستان مقاوم در روز‌های اخیر شهیدانی را تقدیم اسلام، انقلاب و نظام کرده است و این نشان‌دهنده روحیه ایثار و مقاومت مردم این منطقه است.
 
امام جمعه قروه: ملت ایران تا آخرین نفس در برابر دشمنان ایستادگی می‌کند
 
وی با گرامیداشت یاد شهیدان «مهدی عباسی یوسف و جواد غفاریان» افزود: ملت ایران راهی را انتخاب کرده که راهی بدون بازگشت است؛ راهی که در آن با امام و شهدا پیمان بسته‌ایم بر سر آرمان‌ها بایستیم و تا پای جان از ارزش‌های اسلامی و انقلابی دفاع کنیم.
 
امام جمعه قروه ادامه داد: ما در مکتب سیدالشهدا (ع) پرورش یافته‌ایم و فرهنگ صبر، ایثار و مقاومت در میان مردم ما ریشه‌دار است؛ از همین رو تا آخرین نفس در برابر مستکبران عالم ایستادگی خواهیم کرد.
 
وی با تأکید بر اینکه در قاموس ملت ایران تسلیم و سازش معنا ندارد، تصریح کرد: ما پیرو امام خمینی (ره) هستیم؛ امامی که شعار «هیهات من‌الذله» را به ملت ایران آموخت و همه داشته‌های خود را برای بیداری و مقاومت مردم فدا کرد.
 
رستمی همچنین با اشاره به دشمنی‌های خارجی و برخی جریان‌های داخلی گفت: کسانی که امروز سخن از سازش و تسلیم می‌گویند هیچ هزینه‌ای برای انقلاب نداده‌اند و در برابر خون شهدا مسئول هستند.
 
وی خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی افزود: دشمنان بدانند که ملت ایران از خون شهدا نخواهد گذشت و اجازه نخواهد داد آرمان‌های انقلاب اسلامی مورد معامله قرار گیرد.
 
امام جمعه قروه حضور مردم در صحنه را عامل خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: دشمنان در پی تضعیف جبهه داخلی هستند، اما حضور آگاهانه مردم در میدان، نقشه‌های آنان را خنثی خواهد کرد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از خانواده‌های شهدا خاطرنشان کرد: پدران، مادران، همسران و فرزندان شهدا شاهدان زنده ایثار و فداکاری هستند و ما در قیامت با این عزیزان سنجیده خواهیم شد.
 
رستمی تأکید کرد: تکریم خانواده شهدا و زنده نگه داشتن یاد شهیدان وظیفه همه مردم است و باید این فرهنگ در جامعه تقویت شود.
 
وی در پایان با دعا برای پیروزی رزمندگان اسلام و تعجیل در فرج امام زمان (عج) گفت: از خداوند می‌خواهیم در این ماه مبارک رمضان، شر دشمنان اسلام و انقلاب را از سر ملت ایران کوتاه کند و ما را در مسیر شهدا ثابت‌قدم بدارد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار