خون پاک امام خامنهای شهید ضامن ظهور امام عصر (عج) خواهد شد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین «محمد بختیاری» امامجمعه چناران در اجتماع مردمی هفتمین شب شهادت امام خامنهای با تاکید بر اینکه آینده جهان بر اساس وعده الهی متعلق به صالحان است، اظهار داشت: حاکمیت ایران مقتدرتر از آن است که با توطئه دشمنان متزلزل شود چراکه خون پاک رهبر شهید، ضامن تداوم مسیر انقلاب اسلامی ایران و زمینهساز ظهور منجی عالم بشریت خواهد بود.

امام جمعه چناران با اشاره به اقتدار کشور در روزهای پس از شهادت امام خامنهای گفت: انسجام ملی، منشأ قدرت ما است و دشمنان باید بدانند که حاکمیت ایران به چنان درجهای از ثبات و اقتدار رسیده که با هیچ فتنهای دچار تزلزل نخواهد شد. پای درخت تناور این انقلاب؛ خونهای مطهر شهدا، بخصوص رهبر شهید و فرزانه ما، ریخته شده است.
وی با توجه به وضعیت حساس کنونی کشور خاطرنشان کرد: ما امروز در اوج جنگ هستیم و در این شرایط، حفظ وحدت و انسجام، واجبترین امر است.
حجتالاسلاموالمسلمین بختیاری در پایان صحبت خود تصریح کرد: ملت ایران با شهادت ولیفقیه زمان خود، ثابت کرد که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد بنابراین شعار ما همچنان ایستادگی است و با دشمنان سازش نخواهیم کرد.
انتهای پیام/


