رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای گام جدیدی از ایستادگی انقلاب اسلامی در مقابل زورگویان عالم است

در بیانیه گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی شمالشرق نزاجا که به‌مناسبت انتخاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای صادر شد، آمده است: ولایت ایشان که گام جدیدی از ایستادگی انقلاب اسلامی در مقابل زورگویان و مستکبران عالم خواهد بود، دل ملت ایران را شاد و دشمنان اسلام و ایران را مأیوس و سرافکنده کرد.
کد خبر: ۸۱۸۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵ - 10March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در پی انتخاب آیت‌الله «سید مجتبی خامنه‌ای» به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی، گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی شمالشرق نزاجا بیانیه‌ای صادر کرد.

رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای گام جدیدی از ایستادگی انقلاب اسلامی در مقابل زورگویان عالم است

متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به‌عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی و ولی فقیه با رای قاطع نمایندگان محترم مجلس خبرگان رهبری را به پیشگاه شما مردم عزیز ایران اسلامی تبریک عرض نموده و بابت این انتخاب که ادامه راه و مشی رهبر شهید انقلاب اسلامی است، سجده شکر به درگاه الهی به جای می‌آوریم.

ولایت حضرت آیت‌الله مجتبی حسینی خامنه‌ای که گام جدیدی از ایستادگی انقلاب اسلامی در مقابل زورگویان و مستکبران عالم خواهد بود، دل ملت ایران را شاد و دشمنان اسلام و ایران را مأیوس و سرافکنده کرد.

ملت ایران، خونخواه رهبر شهید انقلاب اسلامی است و حتما به دست با کفایت حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای انتقام خون به ناحق ریخته عبدصالح خدا و عزیز دل ملت ایران و سایر شهدا را خواهد گرفت.

گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی شمال شرق نزاجا ضمن اعلام بیعت و اطاعت کامل از حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، از هیچ تلاشی در راه دفاع از میهن عزیزمان فروگذار نخواهد کرد و تحت زعامت معظم له نقش‌آفرینی فعالانه، خردمندانه و مبتکرانه را به‌عنوان پیشرانی سریع و قوی در مسیر دفاع از تمامیت ارضی انقلاب اسلامی با تمام توان به کار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار