پیام تبریک رئیس جمهور بلاروس به آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای

رئیس جمهور بلاروس در پیامی انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.
کد خبر: ۸۱۸۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶ - 10March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس با انتشار پیامی انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس جمهور بلاروس به آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری بلاروس در این خصوص آمده است: ایشان در زمانی فوق العاده دشوار رهبری ایران را برعهده گرفته‌اند. مینسک برای همکاری خود با تهران ارزش زیادی قائل است و گسترش تماس‌ها و همکاری‌ها در همه سطوح را بسیار مهم می‌داند.

بیانیه دفتر ریاست جمهوری بلاروس در این خصوص می‌افزاید: بلاروس و ایران از مدت‌ها پیش روابطی قوی و دوستانه بر پایه احترام و اعتماد متقابل داشته‌اند. اطمینان داریم که ایران تحت رهبری جدید به دفاع از استقلال خود ادامه می‌دهد، توسعه باثبات را تضمین کرده، میراث معنوی خود را حفظ خواهد کرد و نقش خود را در عرصه بین‌المللی تقویت می‌کند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار