اردوغان: جنگ باید قبل از به آتش کشیدن کل منطقه متوقف شود
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در سخنانی با اشاره به وضعیت منطقه و جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران اظهار داشت: «این جنگ باید قبل از تشدید آن و به آتش کشیدن کل منطقه متوقف شود. اگر به دیپلماسی فرصت داده شود، قطعاً دستیابی به این امر امکان پذیر است.»

رئیس جمهور ترکیه گفت: «ما با صبر و حوصله به تلاشهای خود برای بازگرداندن درگیری به میز مذاکره و فعالسازی مجدد دیپلماسی ادامه میدهیم.»
اردوغان خاطرنشان کرد: «از روزی که درگیریها آغاز شد تا امروز، با هر دو کشور ایران و آمریکا و دیگر کشورهای مرتبط منطقه تماس برقرار کردهایم. در این چارچوب بیش از بیست مکالمه تلفنی داشتم. البته، در حال حاضر نیز امید خود را برای خاموش شدن سلاحها از دست ندادهایم. با توجه به حساسیتهای وضعیت فعلی، بسیار محتاطانه سخن میگوییم و برای محافظت از ترکیه در برابر آتشهای پیرامون آن، با احتیاط عمل میکنیم.»
وی افزود: «ما هرگز به مردم منطقه خود، از جمله مردم برادرمان ایران، به عنوان این یکی شیعه است، آن یکی سنی است، آن یکی ترک است، یا آن یکی کرد است نگاه نکردهایم و هرگز هم نگاه نخواهیم کرد. ما همیشه طرف هر کسی هستیم که مورد ظلم قرار گرفته است. ما مذهبی مانند سنی یا شیعه نداریم؛ ما فقط یک مذهب داریم و آن اسلام است.»
انتهای پیام/ ۹۹۹


