حجت‌الاسلام مرتضوی‌مقدم: دشمن را به زانو درمی‌آوریم

مشاور رئیس قوه قضائیه با اشاره به جنایات دشمن آمریکایی صهیونی در حمله به ایران، گفت: باید پاسخ قاطع و محکم ما تا جایی ادامه داشته باشد که دشمن از عمل جنایتکارانه خود پشیمان شود و به زانو درآید.
کد خبر: ۸۱۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳ - 11March 2026

حجت‌الاسلام والمسلمین «سید احمد مرتضوی‌مقدم» مشاور رئیس قوه قضائیه در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر فرماندهان و شهدای مردمی جنگ رمضان که امروز (چهارشنبه) از میدان انقلاب برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، اظهار داشت: حیات جمهوری اسلامی ایران در ادامه جنگ است تا دشمن را به زانو دربیاورد.

حجت‌الاسلام مرتضوی‌مقدم: حیات جمهوری اسلامی ایران در ادامه جنگ است تا دشمن را به زانو دربیاورد

حجت‌الاسلام مرتضوی‌مقدم ادامه داد: آتش‌بس فریبی بیش نیست؛ چرا که دشمن، خود را تجهیز می‌کند و همچون قبل به شرارت و جنایت خود ادامه می‌دهد؛ لذا نباید فریب دشمن را خورد.

وی گفت: باید پاسخ قاطع و محکم ما تا جایی ادامه داشته باشد که دشمن از عمل جنایتکارانه خود پشیمان و از منطقه خلیج فارس بیرون رانده شود؛ باید آنها تمامی شروط ما را بپذیرند.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار