انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت

مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس (UKMTO)، از وقوع یک حادثه امنیتی جدید برای یک کشتی کانتینری در آب‌های خلیج فارس خبر داد.
کد خبر: ۸۱۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱ - 12March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، بر اساس گزارش مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس، این کشتی در حدود ۶۴ کیلومتری شمال بندر جبل‌علی در امارات متحده عربی هدف اصابت یک پرتابه ناشناس قرار گرفته است.

انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت

کاپیتان کشتی اعلام کرده است که اصابت این پرتابه منجر به آتش‌سوزی کوچکی در کشتی شده است.

به گفته این نهاد انگلیسی، با توجه به تاریکی هوا، ارزیابی کاملی از میزان خسارات وارده امکان‌پذیر نیست.

بر اساس این گزارش، این حادثه ششمین مورد در دو روز گذشته است که مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس اعلام کرده که برای شناور‌های فعال در خلیج فارس رخ داده است.

در پی تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده است که اجازه عبور هرکشتی که با آمریکا و رژیم صهیونیستی مرتبط باشد را از تنگه هرمز نخواهد داد و کشتی‌هایی که به هشدار‌های سپاه توجهی نداشته باشند، هدف قرار خواهند گرفت.

مرکز عملیات تجاری دریایی انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ارزیابی کامل خسارات به دلیل تاریکی هوا با مشکل مواجه شد، اما همه خدمه کشتی سالم هستند.»

ناخدای کشتی کانتینری اعلام کرده که شناور هدف اصابت یک شی ناشناس قرار گرفته و آتش‌سوزی محدودی در آن رخ داده است.

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها