کتائب سیدالشهداء عراق خواستار شکایت به شورای امنیت شد

کتائب سیدالشهداء، از گروه‌های مقاومت عراق با صدور بیانیه‌ای از مقامات این کشور خواست تا با شکایت به شورای امنیت، حق قانونی بغداد برای حفاظت از حاکمیت اراضی و شهروندان خود را تثبیت کند.
کد خبر: ۸۱۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۴ - 15March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از رسانه‌های عراق،  کتائب سیدالشهداء، از گروه‌های مقاومت عراق با صدور بیانیه‌ای از مقامات این کشور خواست تا با شکایت به شورای امنیت، حق قانونی بغداد برای حفاظت از حاکمیت اراضی و شهروندان خود را تثبیت و تمامی سازوکار‌های همکاری امنیتی و اطلاعاتی با نیرو‌های خارجی غیر قانونی را بازنگری و قطع کنند.

کتائب سیدالشهداء عراق خواستار شکایت به شورای امنیت شد

در بیانیه کتائب سیدالشهداء آمده است: تکرار جنایات صهیونیستی-آمریکایی در عراق به مرحله نکوهیده و فزاینده‌ای رسیده است که در آن آمریکا از ریختن خون عراقی‌ها در سراسر جغرافیای کشور دریغ نمی‌کند و تمامی مسیرها، پشتیبانی لجستیکی و اطلاعاتی را در اختیار رژیم جنایتکار صهیونیستی قرار می‌دهد تا جنایات خود را علیه مجاهدین که از کشور محافظت و از حق پشتیبانی می‌کنند، تکرار کند.

این بیانیه افزود: خون فرزندان خط مقاومت شریف، نویدبخش پیروزی الهی است و آنچه از شکست استکبار آمریکایی- صهیونیستی به دست جمهوری اسلامی و حامیانش می‌بینیم، به ما تاکید می‌کند که پیروزی پس از ساعتی صبر فرا می‌رسد.

کتائب سیدالشهداء در ادامه اضافه کرد: در برابر این جنایات که به نظر می‌رسد همچنان ادامه خواهد داشت، از مقامات عراق می‌خواهیم که شکایتی به شورای امنیت ارائه دهند تا حق قانونی عراق برای حفاظت از حاکمیت اراضی و شهروندانش تثبیت شود.

این گروه مقاومت اسلامی در عراق افزود: همچنین از دستگاه‌های اجرایی دولتی می‌خواهیم که تمامی سازوکار‌های همکاری امنیتی و اطلاعاتی با نیرو‌های خارجی که غیر قانونی در کشور عزیز ما فعالیت می‌کنند را مورد بازنگری قرار دهند.

کتائب سیدالشهداء همچنین شهادت جمعی از رزمندگان خود در پی حملات آمریکا را تسلیت گفت و افزود: این مجاهدان در همان مسیری که سروران، فرماندهان و همراهان ما در آن به شهادت رسیدند، جان خود را نثار کردند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار