راهپیمایی روز قدس در واشنگتن

راهپیمایی روز جهانی قدس روز شنبه به وقت محلی در واشنگتن دی سی با شرکت صد‌ها تن از فعالان ضد جنگ و طرفدار فلسطین و گروه‌های مختلف مردم از مذاهب و ملیت‌های متفاوت برگزار شد.
کد خبر: ۸۱۹۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۱ - 15March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، راهپیمایان با حمل پرچم‌های فلسطین و ایران و سر دادن شعارهایی، جنایات آمریکا و اسرائیل در ایران و فلسطین اشغالی محکوم کردند.

در این راهپیمایی، صحنه‌هایی از بمباران مدرسه دخترانه میناب ایران توسط موشک‌های آمریکائی بازسازی و به نمایش گذاشته شد و راهپیمایان با حمل تصاویری از برخی از شهدای خردسال این جنایت، کودک کشی و تروریسم آمریکا و رژیم اشغالگر فلسطین را محکوم کردند و خواهان انتقام خون این شهدای گلگون کفن شدند.

راهپیمایی روز قدس در واشنگتن

نمایندگان گروه‌های مختلف شرکت کننده در این تظاهرات که در پارک مقابل کاخ سفید برگزار شد، در سخنانی به تشریح سابقه جنایات فجیع رژیم غاصب اسرائیل با همراهی و همکاری حامیان غربی آن به ویژه آمریکا پرداختند و با محکوم کردن شدید این جنایات، خواستار وحدت مسلمانان و تمامی آزادگان جهان مخالفت و مقابله با تجاوز علیه ایران شدند.

راهپیمایی روز قدس در واشنگتن

چند تن از سخنرانان، از جمله یک فعال آمریکائی آفریقائی تبار، همچنین از نقش مهم حضرت آیت الله خمینی (ره) و آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی در نامگذاری روز جهانی قدس و حمایت همه جانبه از ملت مظلوم فلسطین و دیگر کشور‌های محور مقاومت تجلیل کردند و هشدار دادند که آمریکا و اسرائیل این بار در مقابل کشور و ملتی حسینی قرار گرفته‌اند و محکوم به شکست و آزاد شدن قریب الوقوع فلسطین خواهند شد. این تظاهرات با اعلام تجدید عهد و همبستگی با محور مقاومت برای آزادی فلسطین پایان یافت.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار