گفت‌وگوی تلفنی السودانی با محمد بن زاید درباره تحولات منطقه

نخست‌وزیر عراق و رئیس امارات در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر تحولات منطقه را مورد بررسی قرار دادند.
کد خبر: ۸۲۰۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰ - 16March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر عراق و «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند و دو طرف در جریان این تماس تلفنی تحولات منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

گفت‌وگوی تلفنی السودانی با محمد بن زاید درباره تحولات منطقه

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، السودانی و محمد بن زاید طی این تماس بر ضرورت تداوم هماهنگی مشترک میان کشور‌های عربی، اقدام در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی، ممانعت از تشدید تنش و تلاش و همکاری در راستای خاتمه بخشیدن به جنگ در سریع‌ترین زمان ممکن برای جلوگیری از تنش بیشتر و ایجاد بی‌ثباتی تاکید کردند.

دو طرف همچنین بر همکاری در راستای تقویت تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف عملیات نظامی در منطقه و بازگشت به میز مذاکرات جهت برقراری و محافظت از امنیت و توانمندی مردم منطقه تاکید کردند.

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار