اورژانس کرمانشاه از آغاز جنگ رمضان ۱۵۰۰ مجروح را منتقل کرده است

رئیس اورژانس کرمانشاه، از ثبت بیش از ۱۲ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ از ابتدای جنگ رمضان خبر داد و گفت: در این مدت حدود یک‌هزار و ۵۰۰ مجروح جابه‌جا شده‌اند که ۷۵ درصد آن‌ها غیرنظامی بوده‌اند.
کد خبر: ۸۲۰۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱ - 17March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «مسعود قلعه‌سفیدی» رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز در جلسه کنفرانس خبری در خصوص حمله رژیم صهیونیستی ـ آمریکایی به کشورمان، اظهار داشت: ۴۸ ساعت پیش از این حادثه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های مرتبط در حوزه سلامت، جلسات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را برگزار کرده بود و همین موضوع سبب شد مجموعه سلامت استان با آمادگی مناسب وارد این شرایط شود.

اورژانس کرمانشاه از آغاز جنگ رمضان ۱۵۰۰ مجروح را منتقل کرده استوی با اشاره به توان عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان افزود: اورژانس کرمانشاه با ۹۵ پایگاه شهری و جاده‌ای در سراسر استان در خدمت مردم است و نیروهای اورژانس در حوادث رخ‌داده از نخستین گروه‌هایی بودند که در محل حاضر شده و انتقال مصدومان را انجام دادند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و ۱۰ دستگاه موتورلانس در استان فعال است و عملیات امدادرسانی با هماهنگی مناسب در حال انجام است.

وی ادامه داد: همچنین تعدادی از آمبولانس‌هایی که پیش‌تر دارای مشکل بودند، با پیگیری مسئولان دانشگاه و اورژانس کشور به‌روزرسانی شده‌اند و اکنون در چرخه خدمت قرار دارند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کرمانشاه با اشاره به آمار تماس‌ها و مأموریت‌های اورژانس از ابتدای جنگ رمضان در ۹ اسفندماه تاکنون، گفت: در این مدت ۱۲ هزار و ۴۵۲ تماس با مرکز اورژانس ۱۱۵ ثبت شده که از این تعداد ۲ هزار و ۷۶ مورد به مأموریت منجر شده است.

وی افزود: در این بازه زمانی حدود هزار و ۵۰۰ مجروح توسط نیروهای اورژانس جابه‌جا شده‌اند که ۷۵ درصد آن‌ها غیرنظامی بوده‌اند.

۳ آمبولانس و ۶ پایگاه اورژانس کرمانشاه در حملات دشمن خسارت دیدند

قلعه‌سفیدی با اشاره به ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا مبنی بر هدف قرار ندادن مردم، تصریح کرد: در میان مصدومان حوادث اخیر، کوچک‌ترین فرد یک کودک ۲ ساله و مسن‌ترین فرد نیز ۸۷ ساله بوده است.

وی همچنین از آسیب دیدن برخی زیرساخت‌های اورژانس در جنگ اخیر خبر داد و گفت: در پی حملات دشمن، ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ دچار آسیب شده (۲ پایگاه شهری کرمانشاه، پایگاه سرمست، پایگاه قصر شیرین، پایگاه روانسر و...) و سه دستگاه آمبولانس نیز خسارت دیده است.

قلعه‌سفیدی گفت: یک مورد از خسارت‌ها، در روز ۱۰ اسفندماه و پس از حمله راکتی به پل و ساختمان‌های اطراف میدان سپاه شهر روانسر بود که در پی آن ساختمان فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ این شهر نیز از جمله ساختمان‌هایی بود که در بخش‌هایی از اجزای سازه‌ای و غیرسازه‌ای دچار تخریب شد.

وی افزود: با وجود این حادثه، پرسنل عملیاتی پایگاه شهری اورژانس، علی‌رغم مصدومیت، در همان لحظات اولیه در کمترین زمان ممکن به یاری مصدومان و مددجویان شتافتند.

 

خدمات درمانی در کرمانشاه بدون وقفه ادامه دارد

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ادامه داد: در حال حاضر خدمات حوزه سلامت در استان به‌خوبی در حال ارائه است و تمامی اقداماتی که از قبل در حوزه مدیریت بحران پیش‌بینی شده بود، در حال اجراست.

وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت نیز برنامه‌هایی از جمله واکسیناسیون، نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و سایر اقدامات بهداشتی بدون وقفه در حال انجام است.

قلعه‌سفیدی درباره وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی نیز، گفت: در بخش غذا و دارو، ذخایر و دپوی دارویی استان در شرایط مطلوبی قرار دارد و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است، بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.

وی افزود: همچنین در حوزه درمان، با نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، آماده‌باش ۱۰۰ درصدی در تمام بیمارستان‌های سطح استان، شهرستان‌ها و شهر کرمانشاه اعلام شده و خدمات درمانی با حضور متخصصان و کادر سلامت در حال ارائه است.

 

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کرمانشاه با قدردانی از تلاش‌های کادر درمان و نیروهای پشتیبان بیان کرد: پرستاران، بهیاران و سایر کارکنان حوزه سلامت با حضور مؤثر خود در صحنه فعال هستند و حتی برخی همکاران بازنشسته یا خارج از شیفت نیز داوطلبانه برای کمک وارد میدان شده‌اند.

وی گفت: خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در روند خدمت‌رسانی وجود نداشته و در حال حاضر هم بیمارستان‌ها و هم اورژانس پیش‌بیمارستانی استان در آماده‌باش کامل قرار دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار