حمله پهپادی صهیونیست‌ها به ۵ نیروی ارتش لبنان

پهپاد رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان ۵ نظامی ارتش لبنان را هدف قرار داد و اکنون حال ۲ تن از آنها وخیم است.
کد خبر: ۸۲۰۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰ - 17March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، خبرنگار شبکه خبری «المیادین» مستقر در جنوب لبنان اعلام کرد که یک حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی به منطقه «قعقعیه الجسر» در این منطقه انجام شد.

حمله پهپادی صهیونیست‌ها به ۵ نیروی ارتش لبنان

به گزارش این منبع، در این حمله که با پهپاد انجام شد، یک دستگاه خودرو که حامل چهار نظامی ارتش لبنان بود، هدف قرار گرفت.

همچنین منبع یاد شده گفت: «پهپاد اسرائیلی یک دستگاه موتورسیکلت را که یکی از نظامیان ارتش لبنان سوار آن بود، در همین منطقه هدف قرار داد.»

این منبع افزود: «پنج نیروی ارتش لبنان که در قعقعیه الجسر هدف حمله پهپادی قرار گرفتند، در حال ترک محل خدمت خود بودند، آنها در این حمله زخمی شده و به بیمارستان منتقل شدند.»

ارتش لبنان نیز در این رابطه اعلام کرد که حال ۲ تن از این زخمی‌ها وخیم است.

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار