صدور پروانه‌های ساختمانی تا پایان خرداد ۱۴۰۵ با تعرفه امسال در لرستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: صدور پروانه‌های ساختمانی سال جاری تا پایان خرداد ۱۴۰۵ با تعرفه امسال صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۸۲۰۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷ - 17March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، «مهدی مجیدی» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان اظهار داشت: با توجه به صدور بخشنامه از سوی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، تعرفه پروانه ساختمانی تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۵ با تعرفه سال جاری محاسبه می‌شود.
 
صدور پروانه‌های ساختمانی تا پایان خرداد ۱۴۰۵ با تعرفه امسال در لرستان
وی ادامه داد: طی بخشنامه صادر شده به استانداری‌های سراسر کشور مقرر شد، با توجه به شرایط جنگ تحمیلی اخیر و شرایط خاص ایجاد شده در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۴ و بروز اختلال در روند قانونی صدور پروانه ساختمانی در شهرداری‌های‌کشور، صدور پروانه‌های ساختمانی تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۵ بر اساس تعرفه عوارض سال ۱۴۰۴ محاسبه و دریافت شود.
 
وی تصریح کرد: این بخشنامه به شهرداری‌های استان ابلاغ شده و شهروندان می‌توانند تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۵ بر مبنای تعرفه امسال عوارض بپردازند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها