دو شهید کامیارانی حمله هوایی شب گذشته سنندج با بدرقه باشکوه مردم تشییع شدند

دو شهید کامیارانی حمله هوایی شب گذشته سنندج با بدرقه باشکوه مردم تشییع شدند مردم شهرستان کامیاران امروز با حضور گسترده در مراسمی باشکوه، پیکر شهیدان سیدمجید علیزاده و فرزاد ویسی را که شب گذشته در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به پادگان امام علی (ع) سنندج به شهادت رسیدند، تشییع کردند.
کد خبر: ۸۲۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶ - 18March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، پیکر مطهر دو شهید کامیارانی شهیدان «سیدمجید علیزاده» و «فرزاد ویسی» را که شب گذشته در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به پادگان امام علی (ع) سنندج به شهادت رسیدند، روز چهارشنبه با حضور پرشور مردم، خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان محلی و جمعی از نیرو‌های نظامی و انتظامی در شهرستان کامیاران تشییع شد.
 
دو شهید کامیارانی حمله هوایی شب گذشته سنندج با بدرقه باشکوه مردم تشییع شدند
 
مردم شهیدپرور کامیاران با سر دادن شعار‌های حماسی و در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، پیکر این شهدا را تا محل خاکسپاری بدرقه کردند و بار دیگر بر ادامه راه شهدا و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کردند.
 
در این مراسم، خانواده‌های شهدا و اقشار مختلف مردم با حضور پرشور خود، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، جنایات دشمنان را محکوم کردند.
 
شرکت‌کنندگان در مراسم همچنین با تأکید بر روحیه مقاومت و ایستادگی، یاد و خاطره شهدای این حادثه را گرامی داشتند و بر تداوم راه آنان در دفاع از امنیت و عزت کشور تأکید کردند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین