ارتش، وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی را مورد هدف قرار داد 

وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مستقر در قدس اشغالی، شبکه ۱۳ و تأسیسات پادگان عَرعَر رژیم صهیونی، از صبح امروز، هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت.
کد خبر: ۸۲۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱ - 19March 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره ۳۵ نبرد با دشمن متجاوز آمریکایی صهیونی، اعلام کرد: از بامداد امروز و در انتقام خون پاک دلاورمردان ناوشکن دنا و شهید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، با حملات پهپادی ارتش، وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مستقر در قدس اشغالی، شبکه ۱۳ تلویزیون مستقر در تل‌آویو و ساختمان و تأسیسات یگان نیروی زمینی در پادگان عَرعَر هدف قرار گرفت.

ارتش

بر اساس این اطلاعیه، وزارت امنیت داخلی یا ملی رژیم صهیونیستی، قلب مدیریت بحران و شبکه ۱۳ رژیم اشغالگر قدس از مهم‌ترین شبکه‌های تجاری و خبری است که به‌عنوان یکی از بازو‌های عملیات روانی علیه کشورمان، نقش محوری در سانسور‌های خبری از موفقیت‌های ایران و جبهه مقاومت دارد.

پایگاه عَرعَر با موقعیت راهبردی، به عنوان چشم رژیم در نزدیک مرز‌های لبنان و سوریه یکی از مقر‌های اصلی یگان‌های نیروی زمینی دشمن صهیونی است.

ارتش در این اطلاعیه افزوده است، در این دور از حملات، از فوج جدید پهپاد‌های انهدامی استفاده شده است.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار