فیدان: مسئول جنگی که منطقه ما را به بحران کشانده، اسرائیل است

وزیر خارجه ترکیه پیرامون تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: مسئول این جنگ که منطقه ما را به بحرانی بی‌ سابقه کشانده است، اسرائیل است.
کد خبر: ۸۲۱۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱ - 19March 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری آناتولی، هاکا فیدان وزیر خارجه ترکیه امروز پنجشنبه در سخنانی پیرامون تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، اعلام کرد: باید بدانیم مسئول این جنگ که منطقه ما را به بحرانی بی‌ سابقه کشانده است، اسرائیل است. نباید به اسرائیل اجازه دهیم جنایات خود را لاپوشانی کند. ما اقداماتی را که جغرافیای منطقه‌ای را هدف قرار می‌دهد، رد می‌کنیم و معتقدیم که تلاش‌ های اسرائیل برای تطهیر جنایات خود و سیاست‌ های توسعه‌ طلبانه و اشغالگرانه‌ اش هرگز نباید تحت پوشش این درگیری منطقه‌ ای مجاز باشد.

فیدان: مسئول جنگی که منطقه ما را به بحران کشانده، اسرائیل است

وزیر خارجه ترکیه سپس ادامه داد: موضع آنکارا باز نگه داشتن مسیر گفتگو برای برقراری صلح است. هدف ما اطمینان از این است که جنگ، جهان را از بحران غزه منحرف نکند. اسرائیل همچنین اجرای سیاست‌ های اشغال و تخریب خود را در لبنان آغاز کرده است، همانطور که در غزه انجام داده است. جامعه بین‌المللی باید برای جلوگیری از توسعه‌ طلبی اسرائیل اقدام کند و مسئولیت لازم را در برابر این سیاست‌ های فرصت‌ طلبانه برعهده بگیرد. در حال مشورت با قطر در مورد تلاش‌ها برای توقف جنگ هستیم.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار