استقبال با شکوه مردم قروه از بانوی فوتبالیستی که به وطن بازگشت

مردم شهیدپرور و انقلابی شهرستان قروه عصر جمعه با حضوری پرشور، از «فاطمه مخدومی» بانوی فوتبالیستی که به‌تازگی به کشور بازگشته است، استقبال کردند؛ استقبالی که با تجلیل از او همراه شد.
کد خبر: ۸۲۱۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶ - 20March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، مراسم تجمع مردم قروه و استقبال از «فاطمه مخدومی» بانوی عضو تیم ملی فوتبال بانوان کشور عصر جمعه همزمان با ایام سال تحویل و در فضایی سرشار از همبستگی برگزار شد.
 
استقبال با شکوه مردم قروه از بانوی فوتبالیستی که به وطن بازگشت
 
اقشار مختلف مردم قروه با حضور گسترده خود، ضمن تأکید بر حمایت از آرمان‌های انقلاب، جلوه‌ای از اتحاد و همدلی را به نمایش گذاشتند.
 
در بخش ویژه این برنامه، از مخدومی، بانوی فوتبالیستی که اخیراً به کشور بازگشته، به‌عنوان نماد وفاداری به وطن تجلیل شد.
 
وی با وجود پیشنهاد‌های مالی قابل توجه از خارج از کشور، تصمیم گرفت ایران را برای ادامه مسیر حرفه‌ای خود انتخاب کند.
 
مخدومی در سخنانی کوتاه در میان مردم قروه گفت: برای من، هیچ‌چیز بالاتر از نام ایران نیست پیشنهاد‌های زیادی داشتم، اما ترجیح دادم در کشور خودم بمانم و برای مردمم بازی کنم، این استقبال برایم بسیار ارزشمند است و مسئولیت من را سنگین‌تر می‌کند.
 
در ادامه این آیین، جمعی از مسئولان قروه با اهدای گل از این بانوی ورزشکار تقدیر کردند، این اقدام نمادین، نشانه‌ای از حمایت و قدردانی مردم از چهره‌هایی بود که مسیر تعهد و مسئولیت‌پذیری را برگزیده‌اند.
 
استقبال باشکوه مردم قروه از مخدومی، تنها یک مراسم ورزشی نبود؛ بلکه رویدادی اجتماعی و فرهنگی بود که نشان داد ارزش‌هایی، چون تعهد، هویت ملی و وفاداری به وطن همچنان در میان مردم جایگاهی ویژه دارد.
 
گفتنی است، «فاطمه مخدومی» عضو تیم فوتبال بانوان ایران و اهل شهر دلبران از توابع شهرستان قروه عصر جمعه با حضور در جمع مردم این شهرستان با ابراز خوشحالی از حضور در میان همشهریانش، اظهار داشت: خیلی خوشحالم که در این جمع هستم و پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را تبریک می‌گویم؛ امیدوارم روز‌های خوبی در پیش داشته باشیم.
 
وی با اشاره به اینکه افتخار می‌کند که در خاک وطن حضور دارد، افزود: من به عشق وطنم برگشتم، چون فرزند این خاک هستم، اولویتم کشورم و خانواده‌ام است، در این سرزمین به دنیا آمده‌ام و دوست دارم هر اتفاقی هم قرار است برایم بیفتد، در همین‌جا باشد.
 
وی در پایان ضمن قدردانی از مردم قروه گفت: از همه عزیزان تشکر می‌کنم این استقبال و محبت مردم برایم بسیار ارزشمند است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار