سردار جمیری: مقاومت مردم استکبار را به خاک ذلت خواهد کشاند
سردار «فتح الله جمیری» فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) در حاشیه مراسم تشییع تعدادی از شهدای جنگ رمضان در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در قم اظهار داشت: مقاومت در برابر استکبار جهانی نه امروز بلکه برای سالیان سال است که در ملت بزرگوار و شهدای والامقام جاری و ساری است و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: ملت عظیم و سلحشور ایران اسلامی فرهنگ مقاومت را از اهل بیت (ع)، امام امیرالمومنین علی (ع)، سیدالشهدا (ع) و شهدای صدر اسلام به ارث برده و این فرهنگ عاشورایی، امروز به جوانان ونوجوانان ما منتقل شده است.
سردار جمیری گفت: مقاومت مستحکم ملت ما امروز در دنیا نقش الگویی داشته و تعیین کننده است و بسیاری از معادلات و مناسبات جهانی و منطقهای را تحت الشعاع قرار داده است.
وی تاکید کرد: علیرغم هجمه های ناجوانمردانه دشمنان، این مقاومت آگاهانه، شجاعانه و ولایی به عنوان یک فرهنگ در جامعه و ملت نهادینه شده و در کنار اقتدار نیروهای مسلح، سرانجام استکبار جهانی و در راس آن رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را به خاک مذلت خواهد کشاند.
انتهای پیام/


