حمله موشکی از خاک عراق به یک پایگاه نظامی در سوریه

هیأت عملیات ارتش سوریه اعلام کرد که یکی از پایگاه‌های نظامی این کشور در نزدیکی شهرک الیعربیه در حومه حسکه، مورد حمله موشکی قرار گرفته است.
کد خبر: ۸۲۲۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۹ - 24March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، هیأت عملیات ارتش سوریه در بیانیه‌ای از حمله به یکی از پایگاه‌های نظامی این کشور در نزدیکی شهرک الیعربیه در حومه حسکه خبر داد و اعلام کرد که این حمله با پنج فروند راکت که از اطراف روستای «تل الهوی» واقع در عمق ۲۰ کیلومتری داخل خاک عراق شلیک شده بودند، انجام شد.

حمله موشکی از خاک عراق به یک پایگاه نظامی در سوریه

ارتش سوریه افزود که در خصوص این حادثه با طرف عراقی رایزنی و هماهنگی صورت گرفته و طرف عراقی تأکید کرده است که نیرو‌های ارتش این کشور عملیات جست‌و‌جو برای یافتن عاملان این حمله را آغاز کرده‌اند.

در پایان این بیانیه تأکید شده است که ارتش سوریه در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد و مسئولیت خود برای دفاع از خاک سوریه و مقابله با هرگونه تجاوزی را انجام خواهد داد.

در همین حال، برخی رسانه‌های عربی، پایگاه نظامی هدف قرار گرفته‌شده را متعلق به اشغالگران آمریکایی دانستند که در روز‌های اخیر میزبان نظامیان آمریکایی فراری از عراق بوده است.

به گزارش رسانه‌های عربی، هنوز هیچ‌یک از گروه‌های مسلح عراقی مسئولیت حمله نظامی به این پایگاه نظامی آمریکایی در سوریه را برعهده نگرفته است.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها