چهارمین تجمع مردمی و خانوادگی محله اسدآبادی خرم‌آباد برگزار می‌شود

چهارمین تجمع مردمی و خانوادگی اهالی محله اسدآبادی، با هدف عزاداری رهبر شهید امت، بیعت با ولایت و پشتیبانی از نیرو‌های مسلح برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۲۲۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۷ - 24March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، چهارمین تجمع مردمی و خانوادگی اهالی محله اسدآبادی خرم‌آباد، با حضور گسترده مردم ولایتمدار و عزاداران رهبر شهید ملت برگزار خواهد شد.
 
این مراسم معنوی با هدف گرامیداشت یاد و خاطره قائد امت، حضرت آیت‌الله امام سید علی حسینی خامنه‌ای (ره)، و تجدید بیعت با ولایت فقیه و همچنین اعلام پشتیبانی همه‌جانبه از نیرو‌های مسلح کشور برگزار می‌شود.
 
چهارمین تجمع مردمی و خانوادگی محله اسدآبادی خرم‌آباد برگزار می‌شود
 
مردم ولایتمدار مرکز لرستان در استمرار شب‌های گذشته و تجمع‌های شبانه با حضور در این تجمع، بار دیگر ارادت خود را به رهبری و آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش خواهند گذاشت.
 
یکی از محور‌های اصلی این تجمع، تجدید بیعت با ولایت فقیه و اعلام حمایت قاطع از نیرو‌های مسلح کشور است.
 
این مراسم معنوی با قرائت دعای پرفیض توسل همراه خواهد بود.
 
شرکت‌کنندگان در این تجمع، با نغمه‌های روح‌بخش دعای توسل، دل‌های خود را به ساحت مقدس اهل بیت (ع) گره خواهند زد و از درگاه خداوند متعال عزت و سربلندی نظام اسلامی و پیروزی رزمندگان ایران را مسئلت خواهند کرد.
 
این تجمع مردمی و خانوادگی روز سه‌شنبه، چهارم فروردین ماه، از ساعت ۲۰:۰۰ در خیابان اسدآبادی، میدان اسدآبادی برگزار خواهد شد.
 
از عموم مردم ولایتمدار و عزاداران قائد شهید امت دعوت شده است تا با حضور گسترده خود در این مراسم، حمایت خود را از ولایت و نیرو‌های مسلح به نمایش بگذارند.
 
این مراسم با همکاری و مشارکت هیئت‌های مذهبی محله اسدآبادی برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار