تزریق اعتبار ۱۰ میلیاردی برای تکمیل پروژه آسایشگاه جانبازان اردبیل

تزریق اعتبار ۱۰ میلیاردی برای تکمیل پروژه آسایشگاه جانبازان اردبیل استاندار اردبیل ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در راستای خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در بنیاد شهید خواستار توجه به حل مسائل کلیه ایثارگران و خانواده شهدا شد و گفت: اعتبار ۱۰ میلیاردی برای تکمیل پروژه آسایشگاه جانبازان تزریق شد.
کد خبر: ۸۲۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۴ - 26March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «مسعود امامی یگانه» استاندار اردبیل، عصر روز گذشته (چهارشنبه) در جریان بازدید از بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیدار با کارکنان این مجموعه با اشاره به تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به کشور، همدلی و حضور نیرو‌های مسلح و اقشار مختلف مردم در میدان را یادآور شد و گفت: پایمردی رزمندگان اسلامی و حضور گسترده مردم در پای نظام و انقلاب، سناریو‌ها و محاسبات دشمنان را نقش بر آب کرد.

تزریق اعتبار ۱۰ میلیاردی برای تکمیل پروژه آسایشگاه جانبازان اردبیل

وی به تلاش‌های انجام گرفته در بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای خدمت رسانی به خانواده شهدا اشاره کرد و این اقدامات را خدمتی فراتر از وظایف و تکلیف اداری عنوان کرد.
استاندار اردبیل بیان کرد: تولیت فرزندان شهدا توفیقات است که شامل حال کارکنان این مجموعه شده و لازم است به صورت مستمر پیگیری مسائل و دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران انجام شود.

امامی یگانه بیان کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا و به ویژه شهدای جنگ اخیر نیز از جمله وظایف اولویت داری است که باید مد نظر مسوولان و حوزه‌های مختلف قرار گیرد.

امامی یگانه با بیان اینکه بنیاد شهید مجموعه‌ای سیاسی نیست، افزود: نباید اجازه دهیم اشخاصی از این حوزه به نفع اشخاص خاص بهره برداری سیاسی کنند.

وی به عضویت ۶۵ هزار نفری خانواده بنیاد شهید استان اشاره کرد و از تلاش برای تامین زیرساخت‌های مجموعه‌های مرتبط با این نهاد خبر داد.

 استاندار اردبیل افزود: در راستای تامین و تکمیل واحد‌های زیرمجموعه اقدامات مربوط به تامین اعتبار انجام می‌شود و در همین راستا ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ایثار از محل اعتبارات سالجاری استان اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین