ذخایر کالاهای استراتژیک استان بیش از گذشته تقویت شده است

سخنگوی شورای تأمین استان قزوین گفت: با هماهنگی مؤثر دستگاه‌های اجرایی، ذخایر کالاهای استراتژیک به‌طور قابل توجهی، بیش از گذشته تقویت شده و هیچ مشکلی در تأمین نیازهای اساسی مردم وجود ندارد.
کد خبر: ۸۲۲۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۲ - 26March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین، شهرام احمدپور سخنگوی شورای تأمین استان قزوین و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، امروز (پنجشنبه) با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای تأمین نیازهای اساسی مردم اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و هماهنگی مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی، ذخایر کالاهای استراتژیک به‌طور قابل توجهی تقویت شده و در حال حاضر هیچ مشکلی در تأمین نیازهای اساسی مردم وجود ندارد.

 

ذخایر کالاهای استراتژیک استان بیش از گذشته تقویت شده است

 

وی با تأکید بر آرامش حاکم بر بازار استان افزود: روند تولید در واحدهای صنعتی و کشاورزی بدون هیچ‌گونه اختلالی ادامه دارد و در حوزه عرضه و توزیع محصولات نیز نگرانی خاصی مشاهده نمی‌شود.

 

احمدپور با اشاره به وضعیت حامل‌های انرژی تصریح کرد: در زمینه تأمین حامل‌های انرژی نیز هیچ کمبودی وجود ندارد و با وجود افزایش سفرها و حضور میهمانان نوروزی، حتی لحظه‌ای وقفه در تأمین انرژی گزارش نشده است.

 

سخنگوی شورای تأمین استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های مسئول با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند و اولویت اصلی مدیریت استان، حفظ آرامش عمومی، تأمین نیازهای اساسی و تداوم خدمات‌رسانی بی‌وقفه به شهروندان است.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار