افزایش ۶ درصدی تردد نوروزی خودرو‌ها در محور‌های مازندران

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران گفت: در بازه زمانی ۹ اسفند تا چهارم فروردین بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار تردد از انواع وسایل نقلیه به ثبت رسیده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در حدود شش درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۸۲۲۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶ - 27March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محسن محمدنژاد» مديركل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران امروز (جمعه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برابر آمار به‌دست آمده از سامانه تردد شماری منصوب در محورهای استان در بازه زمانی ۹ اسفند تا چهارم فروردین بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار تردد از انواع وسایل نقلیه به ثبت رسیده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در حدود شش درصد افزایش داشته است.

افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودرو‌ها در محور‌های مازندران

وی افزود: با توجه به بررسی تردد ورود و خروج استان انباشت قریب به ۴۰۰ هزار خودرو مشاهده شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است.

مديركل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده کمی بیش از ۵۰ درصد کل ترددهای انجام شده بین استان مازندران و استان‌های مجاور مربوط به محورهای مواصلاتی با همسایگان جنوبی استان مازندران یعنی محورهای کندوان، هراز و سوادکوه بوده است.

محمدنژاد اذعان داشت: در ايام نوروز امسال، اقدامات گسترده‌ای در سطح محورهای مواصلاتی استان در جهت كاهش ناشی از تلفات و تصادفات انجام شد كه می‌توان به ترميم و روكش آسفالت محورهای اصلی و فرعی استان، خط كشی و لكه گيری محورها، نصب علائم  و تجهيزات ايمنی در سطح محورها، نصب دوربين‌های نظارت تصويری، استقرار ۴۰ اكيپ راهداری زمستانی و ۳۰۶ نفر راهدار با بكارگيری ۲۰۶دستگاه از انواع ماشين‌آلات راهداری در سطح محورهای استان به منظور ارائه خدمت به مسافرين و هموطنان عزيز و نیز نگهداری روشنايی محورهای استان در سطح محورها اشاره کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار