سفره انقلاب جای منافقان نیست

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه در نبرد با دشمن از آرمان‌ها کوتاه نمی‌آییم، گفت: از قوه قضائیه خواست دارایی‌های وطن‌فروشان را مصادره کند. کسانی که با دشمن هم‌صدا شده‌اند، جایی در سفره این نظام و انقلاب ندارند.
کد خبر: ۸۲۲۸۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹ - 27March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «حجت الاسلام والمسلمین قاسم شهریاری» امام جمعه موقت بیرجند در خطبه‌های نماز جمعه امروز اظهار‌داشت: یکی از راهبرد‌های مقابله با دشمن مبارزه است و راه مبارزه در قرآن کریم و سیره ائمه اطهار به خوبی ترسیم شده و این خط مشی و مسیر را باید ادامه داد.

سفره انقلاب جای منافقان نیست

وی به توطئه‌های دشمن آمریکایی صهیونی اشاره کرد و افزود: دشمن مذاکره را نمی‌فهمند و بویی از عدالت پیشگی ندارد و باید بر اساس قرآن کریم در برابر آنها ایستاد.  

حجت‌الاسلام شهریاری به سوره فتح که مورد تاکید رهبر شهید انقلاب اسلامی بود اشاره کرد و گفت: در این سوره به خوبی ذلیل شدن دشمن ترسیم شده است.  

امام جمعه موقت بیرجند همچنین با اشاره به بیانات رهبر شهید انقلاب در خصوص اینکه پیروزی از آن مردم است افزود: اسلام دین تجاوز گر نیست، اما در برابر تجاوز گر ایستادگی می‌کند و دشمنی که ادعای پشتیبانی مردم را داشت اکنون رسوا شده است.

وی با اشاره به اینکه هدف ما محو اسرائیل و خروج آمریکا از منطقه است گفت: کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس نیز از خطایی که کردند باید عذرخواهی کنند و خسارت را نیز پرداخت کنند.

حجت‌الاسلام شهریاری به موضوع آتش بس نیز اشاره کرد و گفت: ما هرگز در این خصوص کوتاه نخواهیم آمد مگر اینکه رهبران با بینشی که دارند فرمان دهند در غیر اینصورت همچنان ایستادگی می‌کنیم.  

امام جمعه موقت بیرجند همچنین به دستگاه دیپلماسی کشور اشاره کرد و گفت: این دستگاه با الگو گیری شهید عبدالهیان مسیر را ادامه دهند و ذره‌ای از حق مردم که در میدان حاضر می‌شوند کوتاه نیایند.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۵ را در حالی شروع کردیم که رهبرانقلاب را از دست دادیم افزود: مردم با دل‌های داغدیده و عزادار با آمدن فرزند رهبر شهید دلهایشان آرام شد.

حجت‌الاسلام شهریاری همچنین به دوازدهم فروردین سالروز جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و ضمن گرامیداشت یاد و نام رهبر شهید و امام خمینی (ره) گفت: جمهوری اسلامی زمینه ساز ظهور حضرت ولیعصر (عج) شد.

امام جمعه موقت بیرجند ضمن قدردانی از حضور مردم در میدان برای حضور در خیابان‌ها و تشییع باشکوه شهدای جنگ رمضان گفت: شهدا دست پرورده‌های رهبر کبیر و امام شهید هستند.  

وی همچنین به پیام رهبر انقلاب با عنوان اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی اشاره کرد و گفت: باید با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص تامین معیشت مردم، ارتقای زیر ساخت‌های زیستی و رفاهی وتولید ثروت تلاش کرد.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار