ایران ماشین جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی را درهم شکسته است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با تاکید بر این که ارتش رژیم صهیونیستی از درون در حال فروپاشی است، گفت: امروز ایران با کنترل نبض اقتصاد جهان در تنگه هرمز آمریکا را تحریم کرده و هیمنه پوشالی استکبار در دریا و هوا به سخره گرفته شده است.
کد خبر: ۸۲۲۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۸ - 27March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام؛ حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام  اظهار داشت:  دشمن خیال می‌کرد با شهادت رهبر ایران، مردم ناامید شده؛ یا نیرو‌های مسلح واکنشی احساسی و زودگذر نشان خواهند داد اما رزمندگان اسلام از همان دقیقه‌های نخست تجاوز، هدفمند و هوشمندانه هدف‌های راهبردی، رادار‌ها و پایگاه‌های دشمن را مورد حمله قرار دادند و این روند خردمندانه همچنان ادامه دارد.

 

ماشین جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی درهم‌ شکسته است

وی با اشاره به درماندگی دشمن در برابر قدرت ایران اسلامی، بیان داشت: امروز آمریکا با آن همه ادعای ابرقدرتی در برابر ایران در بن بست قرار گرفته است.

امام جمعه ایلام یادآور شد: آمریکا که زبان مذاکره صادقانه ایران را تجربه و از آن سوءاستفاده کرده بود، خیال می‌کرد در جنگ نیز با همان نجابت روبه‌رو می‌شود، اما دشمن توهم زده اکنون باید زبان جنگ ملت ایران را بفهمد که هزینه غیرقابل تصوری برای آمریکا و رژیم اشغالگر قدس دارد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با تأکید بر اهمیت راهبردی تنگه هرمز، گفت: آمریکا تجربه جنگ در ویتنام، افغانستان، عراق و لیبی را دارد، اما جنگ با ایران بسیار متفاوت است، ایران نبض اقتصاد جهان یعنی تنگه هرمز در دست دارد و امروز با کنترل این تنگه، آمریکا را تحریم کرده است.

وی افزود: به همین دلیل است که هم پیمانان اروپایی آمریکا جرأت همراهی با او را ندارند، زیرا می‌دانند همراهی با آمریکا مساوی با تحریم شدن توسط ایران و قرار گرفتن در تیررس موشک‌های نقطه زن ماست.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام با قدردانی از دلاورمردی‌های نیرو‌های نظامی کشور، گفت: نیرو‌های مسلح ما اعلام کرده‌اند که آسمان رژیم صهیونیستی به طور کامل در اختیار رزمندگان هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پهپاد‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با بیان این‌که سردمداران رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ملت ایران اقرار کرده‌اند، اظهار کرد: امروز می‌بینیم که رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اعلام می‌کند ارتش آنها از درون در حال فروپاشی است.

وی با اشاره به همراهی جهان اسلام با ایران افزود: امروز در همه دنیا دل‌های مسلمانان با ملت ایران است و کمک‌های مالی آنها به ملت آغاز شده و اگر نیازی باشد، بسیجیان مجاهد از سراسر جهان در کنار ملت ایران قرار خواهند گرفت و با حکم جهاد مرجعیت، متجاوزان و حامیان آنها در هیچ جای کره زمین امنیت ندارند و جهان برای آنان به جهنم تبدیل خواهد شد.

امام جمعه ایلام با اشاره به فرار ناو‌های آمریکایی پس از غرش موشک‌های ایران، گفت: رزمندگان ما هیمنه نیروی دریایی دشمن را برای همیشه شکستند، ابهت پوشالی نیروی هوایی آمریکا نیز که پیشرفته‌ترین جنگ‌افزار‌ها را دارد، توسط پدافند ملت سرافراز ایران شکسته شد و امروز قدرت دریایی و هوایی آمریکا به تمسخر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار در پاسخ به تهدید‌های آمریکا برای جنگ زمینی گفت: ما پیش‌تر تفنگداران شما را آزموده‌ایم و به اسارت گرفته‌ایم، ما دعا می‌کنیم دشمن نیروی زمینی خود را وارد میدان کند تا همه آنها را برای همیشه به درک بفرستیم و پیکر آنها هرگز به کشورشان بازنگردد.

وی در ادامه با هشدار به کسانی که همچنان از قدرت پوشالی آمریکا می‌ترسند، افزود: برخی که مرعوب قدرت دشمن هستند، حواسشان باشد در فضای مجازی کاری نکنند که چراغ سبز به دشمن نشان دهند، کسانی که به دنبال گفت‌و‌گو و چراغ سبز نشان دادن به دشمن هستند، منفورترین انسان‌ها بوده و مورد خشم ملت ایران قرار دارند.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام با تاکید بر لزوم یاری رساندن به گروه‌های آسیب‌پذیر در شرایط جنگی، یادآور شد: ما در شرایط جنگی هستیم و لازم است به کسانی که آسیب دیده‌اند کمک کنیم.

وی ادامه داد: از کسانی که خانه‌ها یا مغازه‌های خالی دارند می‌خواهیم آنها را با اجاره‌بهای پایین در اختیار این عزیزان قرار دهند، در کسب و کار خود به کمترین سود قناعت کنند و کاری نکنند که معیشت بر مردم سخت شود.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار در ادامه با اشاره به آیه‌های قرآن کریم در خصوص جهاد در راه خدا، اظهار کرد: انسان‌های مومن در راه خدا جهاد می‌کنند و لازمه مومن بودن این است که انسان در مسیر رویارویی با دشمنان خدا قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار در ادامه به نامگذاری سال جدید اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب با تأسی از رهبر شهید، سال جدید را به نام «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» اعلام کردند و از آنجا که راهبرد تهاجمی دشمن از آغاز انقلاب تاکنون ضعیف کردن توان اقتصادی و معیشت مردم بوده است، مسئولان نظام باید توجه ویژه‌ای به اقتصاد داشته باشند تا با همدلی جامعه و تأامین امنیت، شاهد شکوفایی اقتصاد و تولید باشیم.

وی با اشاره به عزای عمومی برای رهبر شهید، تاکید کرد: ما در عزای رهبر شهیدمان هستیم و هنوز پیکر مطهر ایشان را به خاک نسپرده‌ایم، از این رو امسال مراسم سیزده به در نخواهیم داشت و همه باید با عزاداری ارادت خود را به رهبر شهید نشان دهند و حرمت این روز‌ها را حفظ کنند.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی، از همه رسانه‌های داخلی با هر سلیقه و اندیشه‌ای خواست از پرداختن به نقطه‌های ضعف به طور جدی خودداری کنند و در مسیر یکپارچگی و امیدآفرینی گام بردارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار