حجت الاسلام برقرار: قدرت نیروهای مسلح و حمایت مردم، دشمنان را وادار به عقب‌نشینی کرده است

امام جمعه موقت گرگان ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در خیابان‌ها گفت: حمایت مردم و قدرت نیروهای مسلح دشمنان را مستأصل و وادار به عقب‌نشینی کرده است.
کد خبر: ۸۲۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۸ - 28March 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت الاسلام «قربانعلی برقرار» امام جمعه موقت گرگان، ضمن محکوم کردن تهاجم رژیم جعلی و آمریکای جنایتکار به کشور عزیزمان اظهار داشت: زمانی که شایعه و دروغ زیاد شد رجوع کنید به قرآن، زیرا قرآن انسان را به بهترین شکل هدایت می‌کند.
 
حجت الاسلام برقرار : قدرت نیروهای مسلح و حمایت مردم،دشمنان را وادار به عقب‌نشینی کرده است
 
وی با اشاره به انتشار اخبار دروغ و جعلی توسط رسانه‌های معاند گفت: قرآن ویژگی کفار را این چنین معرفی می‌کند حقایق وارونه جلوه می‌کند به هیچ چیز پای‌بند نیستند و ما باید نسبت به این اخبار جعلی هوشیار بوده و اخبار را از منابع رسمی کشور دنبال کنیم.
 
امام جمعه موقت گرگان با بیان اینکه خاصیت استکبار این است که به هیچ قانونی پای‌بند نباشد، افزود: کفار و دشمنان اسلام در طول تاریخ پیامبران را نیز به قتل رسانند و کشتار زنان و مردان بی‌گناه برای آنها اهمیتی ندارد.
 
حجت‌الاسلام برقرار با بیان اینکه دشمنان تنها زبان شمشیر را می‌فهمند، گفت: خداوند در قرآن به مسلمانان توصیه کرده خود را قوی و توانمند کنند تا بتوانند در مقابل مستکبران بایستند، زیرا این انسان‌های کج اندیش زبان منطق را نمی‌فهمند.
 
وی ضمن تقدیر از حضور مردم در صحنه گفت: با همت نیرو‌های مسلح و حمایت مردم همیشه در صحنه و زمان شناس کشور، آمریکا با خفت و خواری مجبور شد دور شود.
 
امام جمعه موقت گرگان با انتقاد از مواضع حکام عربستان سعودی گفت: حکام این کشور می‌گویند ما اجازه نمی‌دهیم به کشور مسلمان حمله شود، مگر ما مسلمان نیستیم مگر ما همسایه نیستیم چرا وقتی به ما حمله شد، چیزی نگفتید.
 
خطیب نماز جمعه گرگان بیان کرد: مردم شجاع و غیور ایران ترسی از دشمنان ندارند و معتقد هستند کسانی که در راه دفاع وطن کشته شوند، شهید شده و به سعادت ابدی خواهند رسید.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها