مادر ۲ شهید البرزی آسمانی شد

مادر شهیدان والامقام محمدباقر و کاظم پوردهقان از شهرستان ساوجبلاغ، به دیار باقی شتافت و به فرزندان شهیدش پیوست.
کد خبر: ۸۲۳۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۱ - 28March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، حاجیه‌خانم بی‌بی کیا روستا، مادر شهیدان والامقام محمدباقر و کاظم پوردهقان از شهرستان ساوجبلاغ، پس از سال‌ها صبر و شکیبایی در فراق فرزندان برومندش، به دیار باقی شتافت و به فرزندان شهیدش پیوست.

مادر ۲ شهید البرزی آسمانی شد

پیکر مطهر این مادر شهید امروز از ساعت ۱۲ ظهر از گلزار شهدای امامزاده جعفر (ع) هشتگرد به سمت روستای آران تشییع و در ادامه، در گلزار شهدای روستای قاسم‌آباد، در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد. مراسم بزرگداشت این مادر صبور و فداکار در شهرستان ساوجبلاغ برگزار و زمان و مکان دقیق آن متعاقباً اعلام می‌شود.

شهید بسیجی محمدباقر پوردهقان، متولد نهم آبان‌ماه ۱۳۴۳، در ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۶۵ در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش و شهید بسیجی و دانش‌آموز کاظم پوردهقان، متولد یکم آبان‌ماه ۱۳۴۷، در هفتم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر و در جزیره مجنون بر اثر تیر و ترکش به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار