اتحاد ملی و حضور مردم در میدان، عامل برتری کشور در نبرد با دشمن است

فرماندار شهرستان بوئین‌زهرا گفت: در نبرد با دشمن آمریکایی-صهیونیستی، مهم‌ترین عامل ثبات کشور، اتحاد ملی و حضور قاطع مردم در صحنه است.
کد خبر: ۸۲۳۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹ - 30March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، «مصطفی صالحی» فرماندار شهرستان بوئین‌زهرا، امروز در جمع شهروندان عصمت‌آباد از توابع شهرستان بوئین زهرا، با اشاره به وقوع جنگ میان ایران و دشمن آمریکایی-صهیونیستی اظهار داشت: در چنین مقاطعی، مهم‌ترین عامل ثبات کشور، اتحاد ملی و حضور قاطع مردم در صحنه است. مدیریت صحیح شرایط، زمانی ممکن می‌شود که همه بخش‌ها پشت‌سر هم و هماهنگ عمل کنند.

 

اتحاد ملی و حضور مردم در میدان، عامل برتری کشور در نبرد با دشمن است

 

وی با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای تأمین نیازهای مردم افزود: تمام دستگاه‌های مسئول در استان و شهرستان در آماده‌باش کامل هستند. با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد و روند توزیع نیز بدون مشکل ادامه دارد.

 

صالحی با اشاره به ضرورت حضور میدانی مسئولان در کنار مردم تصریح کرد: مردم باید احساس کنند مسئولین کنار آنها هستند. حضور در میدان، رسیدگی به مسائل از نزدیک و تلاش برای رفع دغدغه‌ها وظیفه‌ای است که در هیچ شرایطی نباید تعطیل شود.

 

فرماندار بوئین‌زهرا در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ضرورت تقویت آرامش و امنیت اجتماعی خاطرنشان کرد: حفظ میادین و صحنه‌های خدمت، تنها زمانی ممکن است که مردم و مسئولین در کنار هم باشند. اتحاد ملی، ضامن عبور کشور از شرایط سخت و حفظ ثبات عمومی است.

 

وی در پایان با قدردانی از همراهی مردم عصمت‌آباد، این همدلی را سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد امور شهرستان دانست و تأکید کرد که با تداوم این وحدت و همبستگی، ایران اسلامی با اقتدار از این نبرد پیروز خواهد شد.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار