امیر آراسته: فروپاشی اسراییل از نتایج دفاع مقدس سوم خواهد بود

جانشین رئیس مشاوران فرماندهی معظم کل قوا گفت: خروج آمریکا از منطقه و فروپاشی اسرائیل از آثار این جنگ خواهد بود.
کد خبر: ۸۲۴۴۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۶ - 03April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، امیر سرتیپ ناصر آراسته جانشین رئیس مشاوران فرماندهی معظم کل قوا در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم، با اشاره به نتایج جنگ تحمیلی اخیر در نمایش اقتدار ایران، اظهار داشت: خروج آمریکا از منطقه و فروپاشی اسرائیل از آثار این جنگ خواهد بود.

امیر آراسته: فروپاشی اسراییل از نتایج دفاع مقدس سوم خواهد بود

وی افزود: ما خودمان رژیم حقوقی تنگه هرمز را تعیین و اجرا خواهیم کرد، همچنین از این ظرفیت در راستای تقویت اقتصادمان استفاده می‌کنیم.

جانشین رئیس مشاوران فرماندهی معظم کل قوا همچنین با اشاره به شخصیت برجسته شهید امیر سید عبدالرحیم موسوی گفت: این شهید عزیز که از خانواده‌ای متشرع از شهر مقدس قم وارد ارتش شده بود، شخصیتی متقی، ولایتمدار، مردم دار و مبارز داشت و در سخت‌ترین شرایط هم صبور و شکرگزار بود.

وی افزود: این شهید آرزوی نبرد سینه به سینه با دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را داشت و در نهایت به آرزوی دیرین خود رسید.

آراسته ادامه داد: امیر موسوی ابتکار دکترین تهاجمی نیرو‌های مسلح را دنبال کرد که از نتایج آن ضربات سنگینی می‌باشد که در جنگ تحمیلی اخیر به دشمنان وارد می‌شود و موجب پیروزی رزمندگان اسلام است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار