اکتفای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ابراز نگرانی از بابت تجاوز چندباره به نیروگاه بوشهر

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی بدون محکوم کردن تجاوز دوباره آمریکایی- صهیونیستی به محوطه نیروگاه بوشهر، تنها اعلام کرد که از این حادثه نگران شده است!
کد خبر: ۸۲۴۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰ - 04April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون محکوم کردن تجاوز دوباره آمریکایی_صهیونیستی به محوطه نیروگاه اتمی بوشهر، به ابراز نگرانی و درخواست حداکثر خویشتنداری بسنده کرد.

اکتفای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ابراز نگرانی از بابت تجاوز چندباره به نیروگاه بوشهر

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز شنبه با انتشار پیامی در ایکس در این خصوص نوشت: «تهران به این نهاد اطلاع داد که یک پرتابه صبح امروز در نزدیک تأسیسات نیروگاه هسته‌ای بوشهر اصابت کرده است. این چهارمین حادثه از این نوع در هفته‌های اخیر به شمار می‌رود.»

در پیام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این خصوص اضافه شده است: «ایران همچنین به آژانس اطلاع داده است که یکی از کارکنان حفاظت فیزیکی این تاسیسات بر اثر اصابت ترکش جان خود را از دست داده (به شهادت رسیده) و یکی از ساختمان‌های مجموعه نیز بر اثر موج انفجار و ترکش‌ها آسیب دیده است. با این حال، هیچ افزایشی در سطح تشعشعات گزارش نشده است.»

«رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز با تکرار مواضع منفعلانه خود تنها به ابراز نگرانی از این حادثه بسنده و اعلام کرد که سایت‌های نیروگاه‌های هسته‌ای یا مناطق اطراف آن‌ها هرگز نباید هدف حمله قرار گیرند.

سازمان انرژی اتمی امروز شنبه ۱۵ فروردین پس از چهارمین حمله به تاسیسات اتمی بوشهر از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی، در حساب ایکس خود نوشت: «محکومیت حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و پایان‌دادن به بی‌عملی در برابر آن، حداقل انتظار از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب مسئولیت‌های اساسنامه‌ای آن است. جمهوری اسلامی ایران نیز صیانت از حقوق حاکمیتی هسته‌ای خود و بررسی دلایل این بی‌عملی از سوی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از مسیر‌های حقوقی پیگیری می‌کند.»

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار