حفظ و تداوم خدمات درمانی و آموزشی پایدار در مازندران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به حضور گسترده مسافران و جمعیت شناور ۱۶ میلیون نفری در استان و فشارهای ناشی از تهدیدات ناشی از جنگ، گفت: با تلاش ۲۶ هزار نیروی حوزه سلامت، امنیت درمانی و دسترسی پایدار مردم و مهمانان به خدمات سلامت حفظ شده است.
کد خبر: ۸۲۴۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۹ - 06April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محمدصادق رضایی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران امروز (دوشنبه) در نشست «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران با مدیران گروه‌های دانشگاه علوم پزشکی که در این دانشگاه برگزار شد، با قدردانی از تلاش مجموعه‌های درمانی استان، اظهار داشت: ورود انبوه مهمانان و مهاجران به مازندران، با وجود همه فشارها، کوچک‌ترین خدشه‌ای به امنیت و پایداری خدمات درمانی وارد نکرده و این موفقیت حاصل همراهی مجموعه مدیران و تلاش شبانه‌روزی پرسنل حوزه سلامت استان است.

حفظ و تداوم خدمات درمانی و آموزشی پایدار در مازندران باوجود افزایش ۱۶ میلیونی جمعیت شناور

وی افزود: در ایام نوروز که از بیمارستان‌ها بازدید می‌کردیم، مردم و حتی مهمانان استان قدردان خدمات درمانی بودند؛ خدماتی از جمله دیالیز رایگان و سایر مداخلات درمانی که بدون هیچ محدودیتی ارائه شد.

رضایی با اشاره به تهدیدات گسترده علیه زیرساخت‌های بهداشتی کشور عنوان کرد: با وجود حملات هدفمند علیه کارخانه‌ها، شرکت‌های دارویی، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، برخی بیمارستان‌های ما ناچار شدند با یک‌سوم ظرفیت فعالیت کنند. تاکنون ۲۶ تا ۲۸ نفر از پرسنل حوزه سلامت در سراسر کشور به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۳۰۰ مرکز درمانی آسیب دیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران ادامه داد: در روز‌های نخست درگیری‌ها، حتی مناطق مسکونی و دانش‌آموزان در برخی شهر‌ها هدف حمله قرار گرفتند. این شرایط ما را ناچار ساخت تا در روند آموزشی دانشگاه نیز تغییراتی اعمال کنیم؛ بخشی از آموزش‌ها تعطیل و دانشجویان به منازل خود بازگردانده شدند تا در کنار خانواده باشند.

وی اضافه کرد: هرچند دستیاران و گروه‌های بالینی بخشی از فعالیت‌ها را ادامه دادند، اما نهایتاً به دلیل شرایط امنیتی، بخشی از آموزش‌های حضوری متوقف و آموزش مجازی جایگزین شد.

این مسئول با اشاره به پیامد‌های این تغییرات گفت: آموزش بالینی دچار اختلال شد و به دلیل کمبود نیرو، فشار کاری بر دستیاران و دانشجویان افزایش یافت. این موضوع باعث بروز برخی گزارش‌ها درباره اضافه‌کاری‌های ناخواسته شد که بلافاصله برای اصلاح روند‌ها ورود کردیم. حفظ کرامت فراگیران و اولویت‌دادن به کیفیت آموزش و خدمات درمانی برای ما خط قرمز است.

رضایی با قدردانی از استادان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تأکید کرد: اساتید در سخت‌ترین شرایط در کنار ما بودند و حتی از حالت آنکالی به‌طور کامل مقیم بیمارستان‌ها شدند تا خدمت‌رسانی مختل نشود. این همراهی ارزشمند هرگز فراموش نخواهد شد.

وی با تقدیر از حمایت‌های استاندار مازندران، گفت: ایشان همچون گذشته، با جدیت دغدغه‌های حوزه سلامت را دنبال می‌کنند و از طریق ارتباط مستقیم با وزارتخانه‌ها در پی تقویت زیرساخت‌های دانشگاه هستند. امیدواریم با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، خدمات سلامت در استان با بیشترین بازدهی برای مردم ادامه یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار